Diari Més

David Loras i Adrià Trouvé deixen el CBT de Copa i fitxen pel CB Valls

El tècnic dels vallencs confia que «aportin coses des del primer dia» i millorin al llarg de la temporada

David Loras i Adrià Trouvé són els primers fitxatges que realitza l'entitat de l'Alt Camp enguany.

David Loras i Adrià Trouvé deixen el CBT de Copa i fitxen pel CB VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Valls va presentar ahir els seus dos primers fitxatges, dos jugadors joves que provenen del CBT de Copa Catalunya. Es tracta de David Loras, pívot de 18 anys, i Adrià Trouvé, aler de 20 anys. «Esperem que se sentin com a casa i que gaudeixin», comentava el vicepresident del CB Valls Josep Maria Besora.

Tots dos jugadors es mostraven contents de fitxar pel club vallenc perquè consideren que fan un pas endavant en la seva carrera. «A nivell personal, venir al CB Valls és una experiència més, vinc per formar-me com a jugador i tenir experiència a lliga EBA», deia Loras, qui afegia que «estic molt content de venir aquí, considero que és un gran pas en la meva carrera». En una línia similar s'expressava Adrià Trouvé, qui deia que «és un gran canvi personal i professional». «L'agafo amb moltes ganes perquè en poc temps he fet un salt important de categories», afegia Trouvé.

Tots dos jugadors saben el que és jugar al Joan Ballart de rival, encara que ho han fet en categories inferiors, però el pare de Loras ja ha deixat clar al seu fill que «això abans era una bomba de gent», tal com va explicar David Loras en la seva presentació. Sobre que els demana el nou entrenador, Trouvé destacava el «treball, ganes i estar tot el dia entrenant per complir els objectius».

Pel que fa a les característiques de cada jugador, Loras destacava d'ell mateix el rebot, tant ofensiu com defensiu, i el joc d'esquenes a la cistella, mentre que Trouvé es considera «molt versàtil de cara a cistella i m'agrada buscar el contacte».

Per la seva banda, l'entrenador del CB Valls, Oriol Pozo, confiava que «des del primer dia ens aportin coses, però que a més, tindran un recorregut i, al llarg dels mesos, veurem una millor versió d'ells». Pozo també destacava que «ens ajudarà a tenir una profunditat d'equip més àmplia que la temporada passada», un fet molt important, ja que «hem de tenir diferents opcions perquè sabem que al llarg de la temporada poden haver-hi lesions o imprevistos».

Respecte a com està la plantilla ara mateix, Pozo deia que «estem pendents d'acabar de veure quines posicions completem», i afegia que «intentarem que les incorporacions ens donin un salt de qualitat a la plantilla». De moment, Loras i Trouvé són les úniques incorporacions, mentre que JJ Miquel, Morten Bullow, Diamon i Olivier han marxat del club vallenc.

tracking