Diari Més

Karim i Óscar Sanz renoven amb el Nàstic i pujaran al primer equip

Tots dos futbolistes acabaven contracte el 30 de juny i ara lluitaran perquè Agné compti amb ells per la lliga

Karim en un partit amb la Pobla a l'Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet

Karim i Óscar Sanz renoven amb el Nàstic i pujaran al primer equipOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic segueix treballant per renovar els jugadors que la temporada passada van oferir un bon nivell tant al primer equip com al filial, a la vegada que intenta tancar noves incorporacions. Si la setmana passada va ser Javier Ribelles el qui va renovar, tal com va avançar aquest rotatiu, ara és el torn de dos joves futbolistes de la Pobla de Mafumet: Karim L'Koucha i Óscar Sanz.

Tots dos futbolistes han estat importants en la darrera temporada a la Pobla de Mafumet, tant a l'inici, amb Albert Company, com en el tram final amb Dani Vidal. Karim, que pot ocupar qualsevol de les tres posicions ofensives, és a dir, els dos extrems o la punta d'atac, va disputar els 20 partits de la primera fase de la lliga i va anotar quatre gols, un d'ells de penal. En el segon tram, on el filial grana es jugava no descendir a Primera Catalana, Karim va disputar els deu partits que hi havia en joc, en els quals va anotar dues dianes. Així doncs, aquesta temporada recentment finalitzada, Karim ha jugat 30 partits –tots els que es van disputar– i ha marcat sis gols, sent un dels màxims golejadors del filial tarragoní.

Per la seva banda, Óscar Sanz, un habitual al centre del camp, però que enguany també ha disputat alguns partits a l'eix de la defensa, ha jugat 16 partits en la primera fase i set en la segona, en la qual va anotar dues dianes. Per tant, en total ha disputat 23 dels 30 enfrontaments i ha marcat dos gols. Gràcies al rendiment mostrat per tots dos futbolistes, no només en aquesta darrera campanya, si no des que militen a la Pobla de Mafumet, el club els va oferir la renovació i tots dos jugadors han acabat acceptant, malgrat que tenien ofertes d'altres equips, com ara filials, sobre la taula.

Dues fitxes sub23

Amb la renovació signada, Karim L'Koucha i Óscar Sanz faran el salt al primer equip on, durant la pretemporada, hauran de demostrar a Raúl Agné que poden ser jugadors molt útils per a la lliga. La seva joventut, Sanz té 21 anys i Karim en farà 21 a l'agost, sumada a la qualitat que han demostrat, han facilitat el seu pas al primer equip, ja que ocuparan fitxes sub23, de les quals no hi ha cap límit.

Així doncs, el mig del camp del Nàstic ara mateix estaria format per Fran Miranda, Javi Ribelles, Pedro del Campo, Francesc Fullana i Óscar Sanz, però la direcció esportiva continua cercant un futbolista més per aquesta demarcació, per cobrir la important baixa de Fausto Tienza, que ha marxat cap al Racing de Santander.

Per la seva banda, Karim ocuparà les posicions ofensives juntament amb Robert Simón, Fran Carbia, Pol Ballesteros, Joel Lasso, Pedro i Lupu. En aquest cas, el club tarragoní continua rastrejant el mercat per aconseguir un davanter centre de garanties que marqui la diferència.

Óscar Sanz en un partit a l'Estadi del Vilar, a Valls.

Karim i Óscar Sanz renoven amb el Nàstic i pujaran al primer equipJosé María García

tracking