Diari Més

El CF Reddis afronta una assemblea amb el futur de l'entitat en joc

La Junta assegura que l'actual vincle amb l'FFBR no afectarà el club

Imatge d'arxiu de la presentació de l'aliança entre el CF Reddis, la Fundació Futbol Base Reus, la Plataforma Sempre Reus 1909 i l'Ajuntament.

El CF Reddis afronta una assemblea amb el futur de l'entitat en jocOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta del CF Reddis ha convocat una assemblea per al pròxim dijous 1 de juliol a les 19 hores en la qual es tractarà, entre altres punts, l'acord de col·laboració amb la Fundació Futbol Base Reus (FFBR) i la Plataforma Sempre Reus 1909, una unió supervisada per l'Ajuntament de Reus i que té l'objectiu de suplir el buit que va deixar la desaparició del CF Reus a la capital del Baix Camp.

La Junta vol aprofitar l'assemblea per tranquil·litzar els socis sobre aquesta fusió, ja que un sector creu que la unió suposarà la desaparició del CF Reddis, ja que «l'acord farà que els colors del club deixin de ser els blanc-i-blaus per ser roig-i-negres i, de cara a la temporada, 2022-23 canviï el nom i l'escut», segons apunta algun sector dels socis que no està conforme amb aquesta unió amb la Fundació Futbol Base Reus.

Amb tot, l'actual directiva remarca que «aquesta unió no suposarà una desaparició de l'entitat» i que «permetrà fer créixer el primer equip del CF Reddis».

Precisament, per aquests dos corrents que s'han format al voltant del CF Reddis, la Junta crida a tots els socis a assistir a l'assemblea on s'explicarà fil per randa en què consisteix aquesta unió amb l'FFBR i la Plataforma Sempre Reus 1909 i que suposarà per a l'entitat.

Entre els punts a tractar també hi haurà el canvi de camp de joc, que passarà a ser l'Estadi Municipal a petició de l'Ajuntament i la votació de l'informe econòmic de les temporades 2019-20 i 20-21, entre altres.

tracking