Diari Més

El Nàstic tanca el fitxatge de Pablo Fernández

El futbolista, que acabava contracte amb els barcelonins, signa pel conjunt grana per dues temporades

Pablo Fernández en un partit aquesta temporada contra l'Hércules.

El Nàstic tanca el fitxatge de Pablo FernándezUE Cornellà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic ha anunciat aquesta tarda la contractació de Pablo Fernández per dues temporades, fins al 2023. L'atacant arriba a Tarragona després de finalitzar el contracte amb la Unió Esportiva Cornellà on ha militat les dues darreres temporades.

Pablo Fernández, de 24 anys, pot jugar en qualsevol de les tres posicions d'atac, tant d'extrem com de davanter centre, i en els seus inicis va desenvolupar-se com a mitja punta. Fernández es va formar al Candás CF, club del poble on va néixer, a Astúries. A l'edat de juvenil va fitxar per l'Sporting de Gijón on va arribar fins al filial i va aconseguir debutar amb el primer equip a Segona Divisió A contra l'Alcorcón. A més, en aquella mateixa temporada, la 2018-19 també va jugar amb el primer equip una eliminatòria de Copa del Rei contra l'Eibar. La temporada 2019-20 va signar pel Cornellà i, en aquest primer any, va mostrar una gran capacitat golejadora anotant set gols en els 32 partits que va disputar, sis a la lliga, on va jugar 28 partits, i un als play-off d'ascens en tres partits. Aquesta temporada les xifres han estat més modestes, amb 26 partits jugats –dos en Copa del Rei– i tres gols. En total, doncs, Fernández ha disputat 58 partits a Segona Divisió B, en els quals ha anotat deu dianes. Aquesta temporada els gols van arribar contra la Unió Esportiva Llagostera, en un duel on els barcelonins van perdre 2 a 1, contra el Badalona, en la victòria per 2 a o, i contra l'Atlético Levante, on el Cornellà va imposar-se 3-0 en la segona fase de la lliga, on lluitaven per classificar-se per Primera RFEF, fita que van aconseguir quedant líders del seu grup.

Fernández és el quart fitxatge d'aquesta temporada i se suma així a Manu García, Pedro del Campo i Robert Simón. Aquest davanter arriba amb l'objectiu de convertir-se en un referent per l'equip que necessita un atacant capaç de decidir partits igualats. La seva gran envergadura, mesura 1,93 metres, el converteix en una amenaça en totes les jugades a pilota aturada, així com en centrades des de les bandes.

Un atac polivalent

La incorporació de Pablo Fernández converteix l'atac del Nàstic en encara més polivalent que la temporada passada. A les bandes hi ha homes purs com Pol Prats, Pol Ballesteros i Robert Simón. Tota la resta d'atacants que actualment es troben al primer equip poden ocupar tant les posicions d'extrem com les de davanter centre. Aquest és el cas de Fran Carbia, Pedro, Lupu, Karim i Pablo Fernández. Amb tot, els que parteixen d'entrada com a davanters referents són Pedro, Pablo Fernández i Lupu, mentre que Carbia i Karim es disputaran les bandes amb Ballesteros, Prats i Simón.

tracking