Axel Méndez guanya la Copa Tarragona de Trial en categoria R3

El Bikepark de Cambrils va acollir la tercera edició de la prova de ciclisme durant el matí d'ahir

La prova va servir per inaugurar el nou Bikepark de Cambrils, ubicat al costat del camp de futbol.

Axel Méndez guanya la Copa Tarragona de Trial en categoria R3Joan Carles

La nova instal·lació de Bikepark a Cambrils va acollir ahir la tercera edició de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta. En total es van disputar set categories i el Bikepark Costa Daurada Torredembarra, amfitrió de la prova, va aconseguir la primera posició en la categoria R3, gràcies a la bona actuació d'Axel Méndez.

La competició, que va servir per inaugurar les noves instal·lacions de Cambrils, situades al costat del camp de futbol, va arrencar a les 9 del matí amb la categoria aleví i es va allargar fins a les 12.30 hores aproximadament. El campió en categoria aleví va ser Miquel Bosch, amb 310 punts, els mateixos que Jan Castillo i Beñat Urbina, segon i tercer classificats pel temps en el qual van completar la prova. També a les 9 h. va començar la competició Open Blau on va imposar-se Biel Castaño, amb 310 punts, els amteixos que Erik Manrique, i 40 més que Biel Verdaguer, que va tancar el podi.

A les 10.15 hores va ser el torn de la categoria prebenjamí, benjamí, Open Blanc i Open Negre. En Open Blanc el campió va ser Joan Sans, amb 400 punts, seguit de ben a prop per Eloi Comamala, amb 390 i Dalmau Marí, també amb 390 punts. En Open Negre el guanyador va ser Roc Castillo, també amb 400 punts, seguit per Marcel Verdaguer, amb 390, i Joan Serra, del Bikepark Torredembarra, amb 380.

Els encarregats de tancar la competició van ser els principiants, els R1, els R2 i els R3, que van iniciar les proves a les 11-15 h. En el cas dels principiants, Hugo Tamame va aconseguir el primer lloc amb 380 punts, Erik Miró, del CE Esquirols Cambrils, va quedar segon amb 360 i Ian Coll, del Bikepark Torredembarra, va tancar el podi amb 340 punts. En R2 Gorka Merino va aconseguir 460 punts, molt per sobre de Javi Palma, segon amb 380, i de Carla Martínez, tercera amb 310 punts.

Finalment, en R3 el campió va ser Axel Méndez amb 390 punts, 30 per sobre de Yun Vilajosana (360) i guim Jodar va tancar el podi amb 330 punts. En aquesta categoria també van participar dos ciclistes més del Bikepark Torredembarra, Pere Dalmau i Erik Bertran, que van tancar la classificació.