Diari Més

Javier Ribelles renova i seguirà, com a mínim, un any més de grana

Després de plantejar-se una sortida a un altre equip de Primera RFEF el migcampista ha decidit continuar

Javier Ribelles torna a somriure sobre la gespa.

Ribelles es guanya la titularitat a pols en el centre del camp del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Ribelles seguirà, com a mínim, una temporada més de grana. Segons ha pogut saber Diari Més el migcampista ha decidit acceptar l'oferta de renovació del Gimnàstic per continuar amb l'objectiu de tornar el club a Segona Divisió A.

Amb aquesta renovació el club tarragoní tanca una de les incògnites de l'estiu, ja que es va vincular a Javier Ribelles amb diferents equips madrilenys, també de la Primera RFEF, categoria on militarà el Nàstic. La sortida de Toni Seligrat de la banqueta i l'arribada de Raúl Agné, amb una idea de futbol amb més triangulació de pilota que Seligrat sembla que haurien fet decantar la balança perquè el migcampista, ex d'Unionistas de Salamanca, decidís quedar-se, almenys, una temporada més a Tarragona.

Ribelles va arribar al Nàstic el gener del 2020, a mitja campanya de la 19-20, però no va poder debutar fins a la 20-21 per culpa d'una lesió i de la pandèmia de la covid-19. En aquesta darrera temporada, el centrecampista ha disputat 12 partits, dels quals va sortir de titular en vuit i de suplent en els quatre restants. També va anotar un gol, va ser en la victòria per 0 gols a 2 contra l'Olot.

Ribelles va prendre molt de protagonisme en el tram final de la primera fase de la lliga, on va encadenar els últims cinc partits de titular, però en la fase decisiva, on el Nàstic es jugava el passi al play-off d'ascens a Segona Divisió A, Ribelles només va jugar dos dels quatre partits, tots dos de suplent sumant només 27 minuts en la segona fase. Aquest tram final de temporada va ser el que va provocar que el futbolista es plantegés sortir de Tarragona per gaudir de més protagonisme en un altre equip, que tot apuntava que estaria a la capital d'Espanya.

El fet que el Nàstic no acabés renovant a Seligrat, en part, per la desfeta al camp de l'Ibiza per 4-0 en l'últim partit de la segona fase, i la contractació de Raúl Agné ha fet que Ribelles tornés a plantejar-se quedar-se en terres tarragonines.

Amb la renovació ja signada de Ribelles, el Nàstic compta amb tres jugadors per a la sala de màquines: Miranda, Ribelles i Pedro del Campo, fitxatge, que va avançar aquest rotatiu fa setmanes i que el club tarragoní va oficialitzar ahir. A banda d'algun jugador que podria pujar de la Pobla al primer equip, l'entitat continua sondejant el mercat per trobar un migcampista més que encaixi en el rol que tenia Fausto Tienza.

Miranda farà la pretemporada

Pel que fa a Fran Miranda, el club confia que compleixi el contracte que va renovar recentment per una temporada més. Per a l'entitat, Miranda és una peça fonamental per tot el que ha demostrat en aquesta temporada i mitja que ha jugat a Tarragona, on ha estat un indiscutible amb Toni Seligrat. El migcampista sembla que s'estaria plantejant abandonar Tarragona després de la marxa de Toni Seligrat i l'arribada de Raúl Agné, ja que tenen dos estils força contraris. Això ha fet que Ribelles acabi renovant, però està generant dubtes a un Miranda que vol seguir sent igual d'important que la temporada passada. Des del Nàstic volen que Miranda comenci la pretemporada per comprovar en els amistosos de preparació si realment el jugador perdrà protagonisme o si seguirà sent una peça important, malgrat que el model de joc que utilitzi Raúl Agné sigui diferent del de Seligrat. De fet, des de l'entitat creuen que encara pot ser una peça molt important per tot el que aporta i no volen deixar-lo escapar.

tracking