Diari Més

El Nàstic avança l'inici de la pretemporada al 6 de juliol

Dos amistosos amb Espanyol i Barça han fet canviar els plans inicials

Imatge d'arxiu de l'inici de la pretemporada de la campanya recentment finalitzada.

El Nàstic avança l'inici de la pretemporada al 6 de juliolGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona havia de començar la pretemporada el pròxim 12 de juliol, tal com va anunciar aquest rotatiu, però el club ha aconseguit tancar dos amistosos per a començaments de mes i això ha fet que, finalment, s'hagi decidit avançar la pretemporada una setmana abans.

Així doncs, els futbolistes grana estan citats pel dia 6 de juliol, quan hauran de passar la revisió mèdica, l'examen al qual se sotmeten tots els futbolistes després de tornar de vacances per veure en quin estat han tornat i si s'han permès massa excessos. L'endemà, 7 de juliol, tindrà lloc el primer entrenament de la pretemporada que servirà per començar a agafar la forma física per afrontar una temporada molt exigent i perquè Raúl Agné comenci a conèixer els qui seran els seus homes per a la temporada 2021-22.

Aquest moviment de calendari s'ha donat per poder quadrar els primers amistosos del conjunt tarragoní que seran contra l'Espanyol i el Barça. Malgrat que s'ha arribat a un acord per disputar aquests dos partits, encara no s'ha concretat ni la data ni el lloc, ni tampoc si serà contra el primer equip o contra els filials dels dos respectius conjunts catalans. No es descarta que es pugui jugar contra el primer equip de l'Espanyol i del Barça, de fet, la pretemporada passada ja es va poder veure un Barça-Nàstic a l'Estadi Johan Cruyff, encara que el més probable és que s'acabin enfrontant contra els filials. En el cas dels blaugrana, també seran rivals a la lliga i, seran un bon test per veure en quin nivell es troba el conjunt de Raúl Agné respecte als seus rivals directes.

El nou entrenador grana sap que té un repte complicat per davant, que no és altre tornar el Nàstic a Segona Divisió A, un objectiu que la temporada passada es va escapar, però que va servir per mantenir el club una categoria per sota del futbol professional i classificar-lo per a una divisió que s'aventura molt més competida. Cal recordar que els grana competiran contra 20 equips de la meitat oest de l'Estat, entre els quals hi ha els filials de Sevilla, Betis, Real Madrid, Villarreal i Barça B, sempre complicats, i també tres dels quatre conjunts que han baixat enguany de Segona Divisió A, l'Albacete, el Sabadell i el Castellón, que faran encara més complicat el grup en el qual ja hi ha rivals coneguts com el Llagostera, el Cornellà, l'Andorra, l'Atlético Baleares o l'UCAM Murcia entre altres.

Per tot, això, Agné sap que haurà de preparar bé l'equip en la pretemporada que durarà unes set setmanes si es confirma que l'inici de la Primera RFEF tindrà lloc l'últim cap de setmana d'agost, és a dir, els dies 28 i 29 d'aquell mes.

tracking