Diari Més

El Nàstic mira cap a l'Espanyol B: interessen Becerra i Rubén Sánchez

El colombià és el davanter estrella del filial blanc-i-blau, mentre que el seu company ha estat el lateral dret titular en la 2020-21

Juan Camilo Becerra.

El Nàstic mira cap a l'Espanyol B: interessen Becerra i Rubén SánchezRCD Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona segueix movent el mercat. De moment, tres són els futbolistes que té tancats, com són el porter Manu García (Ponferradina), el migcampista Pedro Del Campo (Olot) i l'extrem Robert Simón (Badalona). Ara bé, encara manquen, com a mínim, entre quatre i cinc incorporacions més. Alguna podria arribar procedent de l'Espanyol.

I és que el conjunt tarragoní s'ha fixat en el filial blanc-i-blau. Tot i haver de jugar la pròxima temporada en una categoria inferior que la que participarà el Nàstic, el conjunt de Cornellà va demostrar la passada campanya que comptava amb joves valors que, en un futur, poden ser importants en el futbol professional. Dos d'ells interessen al club tarragoní, encara que tenen contracte amb els espanyolistes. Es tracta del davanter centre Luis Camilo Becerra i el lateral dret Rubén Sánchez.

Una urgència és major a l'altra, ja que el que està buscant ara el Nàstic és un davanter centre de garanties. Aquí, hi encaixa perfectament un Becerra que ja va demostrar la passada campanya que escalarà categories gràcies a la seva qualitat. Ara bé, no entrava inicialment en els plans fitxar un lateral dret. El fet que sigui sub-20, però, obre les portes a Sánchez a una hipotètica arribada a Tarragona.

El Nàstic ha contactat pels dos futbolistes, encara que hi ha molts més clubs interessats en ells, sobretot en el lateral. El fet que no ocupi cap fitxa de les 17 no sub-23 permeses provoca que els millors equips de al Primera RFEF vulguin fer-se amb els serveis dels futbolistes més prometedors i que, a banda, els puguin oferir rendiment immediat. En aquesta equació hi entren els dos jugadors pels quals ha preguntat el Nàstic, així com d'altres que pertanyen en els filials dels millors equips d'Espanya. Aquells jugadors que no puguin pujar al primer equip ni marxar cedits a cap conjunt de Segona Divisió A hauran de buscar sortida a la Primera RFEF.

Becerrra no és sub-23, però tant els seus números com el seu rendiment no generen cap mena de dubte. La passada temporada, l'Espanyol va adquirir els seus drets després de fitxar-lo procedent del Watford anglès. Va signar per tres temporades, de forma que té contracte amb els barcelonins fins al 30 de juny del 2023.

Becerra, que farà 24 anys el 23 de febrer del pròxim 2022, és natural de Colòmbia i la passada campanya va anotar un total d'onze gols amb el filial espanyolista. Va actuar en 26 enfrontaments, 24 d'ells com a titular, sumant 2.039 minuts. En el partit d'anada i en el de tornada, contra el Nàstic, va quallar un gran partit, tot i que no va veure porteria en cap d'ells.

Una gran oportunitat

Davanter fort, ràpid, intel·ligent a l'espai i amb molt de marge de millora, Becerra donarà molt a parlar durant aquest mercat d'estiu i, si la direcció esportiva del Nàstic aconsegueix ser més hàbil que la resta, podrà completar la davantera amb un home de moltes garanties.

Per la seva banda, Rubén Sánchez va fer 20 anys el 4 de febrer d'aquest 2021. Acaba contracte d'aquí a un any i aquesta passada temporada va disputar un total de vint enfrontaments amb el filial de l'Espanyol. En disset ocasions va ser titular, va completar 1.403 minuts i va ser expulsat en dues ocasions.

Rubén Sánchez.

El Nàstic mira cap a l'Espanyol B: interessen Becerra i Rubén SánchezRCD Espanyol

tracking