Diari Més

Manel Cazorla substituirà Joan Antoni Pallarès com a entrenador de la UE Valls

L'exentrenador del Borges deixa clar que «sóc on vull ser i qui no vulgui sentir seu el club, no hi serà»

Manel Cazorla, acompanyat del president, Francesc Martí.

Manel Cazorla substituirà Joan Antoni Pallarès com a entrenador de la UE VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manel Cazorla és l'escollit per a substituir a Joan Antoni Pallarès a la banqueta del primer equip de la UE Valls, a Primera Catalana, després del doble descens des de la Tercera Divisió.

Cazorla substituirà Pallarès en el càrrec i, aquest dimarts al vespre, en ser presentat, va deixar clar que «estic molt content per l'oportunitat que m'han donat, és una il·lusió immensa tornar a casa, però com a entrenador». «Portem l'escut de la meva ciutat i la responsabilitat i el sacrifici no faltaran», va afegir.

L'exentrenador del Borges del Camp es va mostrar taxatiu: «Sóc on vull ser, això està claríssim». «He estat encantat tres anys a les Borges, però la trucada de casa teva i amb un projecte tan ambiciós era irrefutable», va apuntar, tot posant de manifest que «el jugador que vulgui estar aquí ha de sentir el club com a seu i el que no, no hi serà».

La seva idea és la de seguir amb el mètode de Pallarès. «Vull donar continuïtat a la feina que ha fet, que ha estat boníssima. Hem de seguir per la mateixa línia, sent un club humil, però punter a la província de Tarragona», va dir.

tracking