Diari Més

Pallarès deixa la banqueta de la UE Valls i n'assumeix la direcció esportiva

«El president volia que continuéssim, però el club necessitava un canvi», reconeix el tècnic

Joan Antoni Pallarès, acompanyat de Francesc Martí.

Pallarès deixa la banqueta de la UE Valls i n'assumeix la direcció esportivaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Antoni Pallarès no seguirà com a entrenador del primer equip de la UE Valls. El tècnic passa ara a la direcció esportiva de l'entitat vallenca i, per tant, ajudarà al nou entrenador a confeccionar la plantilla de la pròxima temporada.

Segons Pallarès, «el que havíem de mirar era el millor per la UE Valls, perquè el club continués creixent. No ha estat una decisió fàcil, ja que han estat tres anys i mig molt intensos». «El president em va traslladar la seva intenció que continuéssim, però crec que el club necessitava un canvi», va dir Joan Antoni Pallarès. El descens «ho va complicar tot i creiem que el millor és que vingui un nou entrenador».

Ara bé, en el global, ell creu que «la lectura després d'aquest temps és positiva, ja que el club està millor que quan vam arribar-hi, les coses bones superen, de llarg, les dolentes».

Per la seva banda, el president del club, Francesc Martí, va detallar que «potser és l'entrenador que ha estat més temps a la banqueta del Valls, però necessitava fer un canvi i hem optat per buscar-ne un de nou», que aquest dimarts serà anunciat.

tracking