Diari Més

Qatar negocia adquirir un milió de vacunes per als aficionats del Mundial 2022

El responsable de Qatar no va especificar el nom de l'empresa o el tipus de la vacuna

Imatge d'un partit entre Kuwait i Jordània per classificar-se pel Mundial.

Qatar negocia adquirir un milió de vacunes per als aficionats del Mundial 2022Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer ministre de Qatar,JalidbinJalifaalZani, va afirmar que el seu país està negociant per a adquirir un milió de vacunes per als aficionats que assisteixin al Mundial de Qatar 2022 i que encara no hagin rebut el sèrum anti-COVID, va informar aquest diumenge l'agència de notícies estatal,QNA.

«Estem negociant amb una empresa per a proporcionar un milió de vacunes contra el coronavirus amb la finalitat d'immunitzar a alguns dels que vénen per al Mundial», va dir AlZani, el país del qual serà el primer àrab a acollir el Mundial, al novembre del pròxim any.

El responsable de Qatar no va especificar el nom de l'empresa o el tipus de la vacuna, però va insistir que el seu país «no permetrà que les masses estiguin en els estadis sense haver rebut una vacunació completa».

«La majoria dels països hauran vacunat i immunitzat als seus ciutadans», va dir, però va aclarir que Qatar planeja proporcionar vacunes als aficionats «per la possibilitat que alguns (països) no hagin pogut vacunar a tots els seus ciutadans».

Qatar és un dels països més avançats en la immunització dels seus ciutadans i segons el seu primer ministre, «està setmana prop del 72% haurà rebut almenys una dosi» de la vacuna en una població que frega les 3 milions de persones.

AlZaniva reafirmar que les construccions i les infraestructures necessàries per al Mundial van «a un excel·lent ritme i d'acord amb el pla establert», inclosos els estadis, una xarxa de transport i diversos serveis, allotjament i atenció mèdica.

Va aclarir que les autoritats estan ultimant els treballs en tres estadis,Lusail, AlThumamaiRasAbuAboud, que és el primer desmuntable i reutilitzable del món.

«L'estadiLusailés el principal ja que serà testimoni de la final del Mundial el 18 de desembre de 2022 i ja està llest en un 90 per cent», va afegir.

tracking