Diari Més

Fredrik Wester, nou membre de Consell d'Administració de la SAD del Nàstic

S'encarregarà de l'àrea de futbol formatiu

Fredrik Wester, acompanyat de Josep Maria Andreu.

Fredrik Wester, nou membre de Consell d'Administració de la SAD del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat aquest diumenge la incorporació d'un nou representant i accionista en el Consell d'Administració de la SAD que presideix Josep Maria Andreu Prats.

Es tracta de Fredrik Wester, de 47 anys, resident a Catalunya i llicenciat en Negocis Internacionals per la Facultat de Negocis, Economia i Dret de la Universitat de Göteborg.

Actualment és el president executiu de Consell de Paradox Interactive, empresa líder en el sector dels videojocs. La seva experiència en negociacions de contractes i aliances estratègiques contribuirà al desenvolupament de l'entitat a curt i mig termini, potenciant la infraestructura i la metodologia que atresora el futbol base del Gimnàstic de Tarragona.

Wester coneix l'entitat i, juntament amb l'equip de treball, s'estan establint els passos a seguir en el futur més immediat de el futbol base. La seva incorporació a Consell d'Administració de la SAD es certificarà a la Junta General d'Accionistes 2021, que se celebrarà a finals d'any.

tracking