Diari Més

El cadet del CBT, als vuitens dels Campionats d'Espanya

Dilluns s'enfrontaran al Canterbury Academy canari

El cadet del CBT, en acció.

El cadet del CBT, als vuitens dels Campionats d'EspanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadet casculí del Club Bàsquet Tarragona ha aconseguit aquest diumenge el pas als vuitens de final dels Campionats d'Espanya que es celebren a San Fernando. Ho ha fet després de guanyar al CB Solares (campió de Cantabria) per 78 a 56.

L'equip entrenat per Pep García no ha donat opció i malgrat que els jugadors càntabres han aconseguit retallar diferències en algun moment del partit, el joc coral de l'equip amb un gran Àleix Blazquez amb 13 punts i 16 de valoració i com sempre un gran Ousmane Ndour amb 22 punts en 12 minuts de joc han fet que el partit es resolgués per la via ràpida. El rival d'aquest dilluns serà el Canterbury Academy de les Canàries.

El CMA va fer el seu debut divendres 18 de juny a les 9.15 enfrontant-se al Reial Madrid Basket, favorit pel títol. La tónica del partit va ser el ritme i superioritat física de l'equip madrileny que no va donar cap opció als tarragonins i el partit va finalitzar amb un contundent 32-125, malgrat això els jugadors cebetistes mai van deixar de lluitar i van seguir treballant de cara als altres partits que faltaven per jugar-se.

Ahir dissabte 19 de juny es va jugar sel segon enfrontament de la fase de grups en aquest cas, tocava enfrontar-se a l'UCAM Murcia. Va ser un partit d'alts i baixos, on un espectacular Ousmane Ndour amb 45 punts i 23 rebots per un total de 61 de valoració, va portar l'equip tarragoní a la victòria per 68 a 77. Aquest resultat permetia tenir opcions encara d'aconseguir el segon lloc a la classificació i tenir opcions d'arribar a vuitens de final.

L'entrenador de l'equip, Pep García es mostra molt content. «L'equip està fent una feina extraordinària, hem arribat a vuitens de final i estem esperant rival. Tot el que arribi serà un gran premi, sino ho era ja», va dir.

tracking