Diari Més

Cultura

El Vendrell acull el segon cap de setmana de les Trobades dels Jocs Esportius de Catalunya

La capital del Baix Penedès acull els tornejos d'handbol i patinatge

El Vendrell acull el segon cap de setmana de les Trobades dels Jocs Esportius de Catalunya

El Vendrell acull el segon cap de setmana de les Trobades dels Jocs Esportius de CatalunyaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.200 infants de tota Catalunya gaudeixen del segon cap de setmana de les Trobades dels Jocs Esportius de Catalunya 2021 (JEEC). El Vendrell ha participat com a seu dels tornejos de patinatge i d'handbol.

Aquestes jornades esportives tenen lloc a diverses ciutats de Catalunya, per tal de descentralitzar els esdeveniments per garantir totes les mesures contra el coronavirus. Tortosa va acollir el passat cap de setmana les de futbol sala, amb més de 200 famílies, i aquest cap de setmana és el torn d'Igualada, que acull la gimnàstica rítmica al pavelló de Les Comes; el Prat de Llobregat i Cornellà, que acullen el voleibol al pavelló esportiu XavierMarcillai al Parc Esportiu del Llobregat; El Vendrell, que ha organitzat l'handbol al Pavelló Municipal Vendrell i el patinatge al Club d'Esports Vendrell; i Sant Adrià del Besòs, que acull el bàsquet al pavelló Olímpic La Mina.

El president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo, ha expressat que «poder oferir una jornada esportiva als infants perquè es puguin retrobar amb l'esport, és una veritable alegria», ha destacat. En aquest sentit ha afegit que «aquest cap de setmana centenars d'infants participaran en algunes de les cinc seus de les TrobadesJEEC2021 organitzades pels Consells Esportius de Catalunya, sigui quina sigui la seva realitat social o familiar i en igualtat de condicions. L'esport en edat escolar és l'esport de tots i totes».

tracking