Diari Més

Tennis taula

Un històric Reus Ganxets s'embutxaca la Copa de la Reina de Tennis Taula

Les reusenques van derrotar 3-0 al Linares

Jessica Yamada celebra un dels punts aconseguits.

Un històric Reus Ganxets s'embutxaca la Copa de la Reina de Tennis TaulaÁlvaro Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apoteòsic Reus Ganxets, que aquest dimecres es va adjudicar la Copa de la Reina de Tennis Taula. El títol té mèrit per moltíssimes coses. Pel sacrifici que suposa guanyar-lo, pel camí que s'ha de fer, però, en el cas de les noies del club de la capital del Baix Camp, el fet és que era la seva primera participació en aquesta competició, amb què la fita encara és més increïble.

Les reusenques es van aconseguir embutxacar aquest títol nacional després d'imposar-se, amb molta claredat, al Linares. Un 3-0 que no va deixar lloc a res que no fos un títol impecable per al Reus Ganxets en la competició que es va desenvolupar a la localitat andalusa d'Antequera. En certa manera, les rivals de les reusenques jugaven a casa, però ni així van poder prendre'ls el títol.

El trident format per Sara Ramírez, la brasilera Jessica Yamada i la francesa Anais Salpin va ser el millor equip de la competició i, en la final, es va trobar un equip molt potent. Ara bé, no s'ha d'oblidar que, en el duel de semifinals, les reusenques van aconseguir desfer-se del totpoderós Vic Tennis Taula, que arribava a la cita com a campió de Lliga.

L'entitat catalana, que presideix Joan Carles Virgili, ha afrontat la seva segona temporada a la Superdivisió femenina i amb Ramírez, Yamada i Salpin ha fet història aconseguint el primer títol absolut. El Reus Ganxets es va fundar l'any 2014, és un club amb poc més de sis anys d'existència que va ser creat Virgili, Jacob Anguera, Moises Forns i Joan Dalmau. Pocs anys després, han escrit amb lletres d'or el seu nom en el tennis de taula nacional gràcies a aquesta Copa.

tracking