Diari Més

Dani Vidal, segon entrenador de Raúl Agné al Nàstic i Felip Ortiz, a la Pobla

Els grana treballen amb aquesta opció, que s'oficialitzaria en els pròxims dies, i Joan Torné, del filial, serà el preparador físic

Dani Vidal, a la banqueta de l'Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet, durant un partit d'aquesta passada temporada.

Dani Vidal, segon entrenador de Raúl Agné al Nàstic i Felip Ortiz, a la PoblaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Vidal serà el segon entrenador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona i, per tant, l'ajudant de Raúl Agné durant la temporada 2021-22. Si no hi ha cap canvi de darrera hora, així serà després de valorar les diferents opcions que hi ha sobre la taula. Encara no hi ha quòrum al club al cent per cent, però el més probable és que, en els pròxims dies, s'anunciï el cos tècnic d'Agné i que Vidal hi estigui present.

Vidal no arribarà sol des de la Pobla fins al primer equip, ja que ho farà acompanyat de Joan Torné, que es convertirà en el preparador físic del primer equip, de forma que el club pobletà haurà de refer també la seva estructura tècnica. En aquest sentit, com ha pogut saber aquest diari, els dos únics canvis interns en el club no seran el pas de Vidal i Torné al primer equip, sinó que l'entrenador del filial del Nàstic també arribarà procedent de dins del club. L'escollit per dirigir a la Pobla a Tercera RFEF és Felip Ortiz, actual tècnic del juvenil A del Nàstic.

D'aquesta manera, el club grana apostarà per homes de la casa per cobrir llocs de gran responsabilitat. El projecte Nàstic 2021-22 comença a carburar i va seguint els passos normals de planificació de qualsevol plantilla. L'entrenador ja ha signat, ara manca oficialitzar l'arribada de Dani Vidal i de Joan Torné, que podria ser a finals d'aquesta setmana o a principis de la vinent.

El que sí està clar és que el primer equip variarà la seva estructura respecte a l'estança de Toni Seligrat a Tarragona. Mentre amb el valencià no hi havia segon entrenador i aquesta tasca la realitzava el seu preparador físic, Joma, Agné tindrà mà dreta i també un preparador, amb què s'ampliarà el cos tècnic dels tarragonins.

Pel que fa a la Pobla, Felip Ortiz, que va arribar al gener al juvenil A del Nàstic, és l'escollit pel club grana. A filial, podrà continuar formant-se com a entrenador i, possiblement, l'acompanyarà Javi Robles, que era el seu segon també al juvenil.

Felip Ortiz.

Dani Vidal, segon entrenador de Raúl Agné al Nàstic i Felip Ortiz, a la PoblaNàstic

tracking