Diari Més

Agné: «L'objectiu està clar, intentar estar a dalt»

El flamant entrenador del Nàstic assegura que la millor manera de guanyar és jugant bé i es mostra satisfet per la plantilla actual

Raúl Agné, Josep Maria Andreu i Sergi Parés.

Agné: «L'objectiu està clar, intentar estar a dalt»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné ho té clar. El flamant entrenador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona ha detallat com jugarà i, sobretot, per a quin objectiu jugarà el seu equip. «L'objectiu està clar, intentar estar a dalt». És més, ha especificat en la seva posada de llarg que «no sóc futuròleg. L'obligació del Nàstic és pujar, si és de primer o és de sisè...», deixant clar que la primera plaça no té per què ser una obligació. «Guanyen els equips que juguen millor», ha afegit.

«Vull que la gent que vingui al camp s'identifiqui amb el que veu, un joc dinàmic i vertical», ha avisat el tècnic, qui ha afegit que «que la gent que vingui, vegi un equip que vol guanyar». Per tant, aquells que decideixin seguir a l'equip en aquesta nova aventura ja saben a què atenir-se.

Segons l'entrenador, el matrimoni entre el Nàstic i Raúl Agné estava predestinat. En algunes ocasions, hi havia hagut interès per una part o per l'altra, però no ha estat fins a la 2021-22 quan s'han trobat contractualment. «Estàvem destinats a trobar-nos i hem trobat el moment indicat, que és aquest. Em fa molta il·lusió perquè vinc a un dels clubs més importants de Catalunya», ha dit al respecte.

Ha recordat Agné també que «el futbol és una trituradora d'entrenadors, però això em preocupa poc, el que m'interessa és el repte. El nostre objectiu és intentar guanyar el màxim de partits que sigui possible. El futbol està muntat així i l'hem d'acceptar així». Per tant, és conscient que els resultats marcaran la seva trajectòria a Tarragona.

També ha tractat els jugadors que componen l'actual planter. «No estic en posició de demanar res, l'equip té un bon bloc, una bona plantilla», ha detallat, tot afegint que s'han de reforçar en «quatre o cinc posicions i encara ho estem valorant». Ha deixat ben clar que li agrada la plantilla que hi ha. «M'agrada aquesta plantilla, però la intentarem fer millor», ha argumentat al respecte, tot remarcant que «aquest equip va quedar campió i un partit el va privar de jugar la promoció d'ascens».

Sobre la Primera RFEF, ha argumentat que «en aquesta categoria hi són els millors de l'antiga Segona B, molts rivals tenen l'objectiu de pujar». Agné ha estat veient un parell de partits de la Pobla i, per tant, ja comença a conèixer als joves que arriben de baix. «El Nàstic és un dels equips que té millor pedrera, hi ha coses interessants, però la pedrera té el seu procés. No miraré el DNI i si hi ha algú amb 16, 17 o 18 anys, el posaré», ha sentenciat.

tracking