El CE Vendrell baixa a OK Lliga Plata en ser superat per l'Alcobendas 2-4

El global de l'eliminatòria va ser de 6-10

Un moment del partit entre Vendrell i Alcobendas.

El CE Vendrell baixa a OK Lliga Plata en ser superat per l'Alcobendas 2-4Cedida

El CE Vendrell deixarà de competir, almenys durant una temporada, a la màxima categoria de l'hoquei patins a nivell nacional. Els penedesencs van perdre aquest dissabte al vespre a casa contra el CP Alcobendas, 2-4, amb què el global de l'eliminatòria de descens queda en un 6-10 que envia als madrilenys a l'OK Lliga i als vendrellencs a l'OK Lliga Plata.

César Candanedo va ser l'artiífex del triomf dels visitants, amb tres de les quatre dianes que van aconseguir els seus al pavelló vendrellenc. La primera, als vuit minuts de joc i de falta directa. En el 12', Marcos López va marcar el segon de l'Acobendas, amb què el marcador, al descans, era de 0-2.

El tercer de l'Alcobendas, de Candanedo, va produir-se en el 30' i, el quart, en el 43', de falta directa. Les dianes de Jan Escala i de Xavi Crespo al final no van servir de res.