Diari Més

El CD La Floresta exigeix tenir un juvenil a Nacional la temporada vinent

El president del club tarragoní creu que durant l'Espanyol-Sants va passar alguna cosa «estranya»

El juvenil A del CD La Floresta celebra una permanència que, si acaben sancionant a l'Espanyol, no es produirà.

El CD La Floresta, «indignat» per una alineació indeguda de l'EspanyolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Que facin el que vulguin, un grup imparell o el que creguin convenient, però el CD La Floresta juvenil ha de jugar la pròxima temporada a categoria Nacional». Així de taxatiu es mostra Pablo Pedro González, president del club del barri tarragoní, després de conèixer el descens del seu equip per culpa de l'alineació indeguda de l'Espanyol contra el Sants que, indirectament, va perjudicar a la Floresta.

Cal recordar que una alineació d'un jugador sancionat per part dels espanyolistes contra el Sants va provocar que els de la Ciutat Comtal guanyessin els tres punts als despatxos i que el 7-0 acabés sent un 0-3 que ha perjudicat clarament els interessos de l'entitat tarragonina. La Floresta va fer els deures i va vèncer al camp del Jàbac de Terrassa (0-1) i, si l'Espanyol no hagués comès cap irregularitat, els tarragonins s'haurien mantingut en la segona categoria en importància a nivell espanyol. Ara bé, aquest dimecres el Jutge de Competició i Disciplina va reafirmar l'alineació indeguda i, per tant, el descens de la Floresta.

El president del club tarragoní té clar que «alguna cosa estranya va passar» i, per aquest motiu, exigeix a tots els estaments que reconsiderin la situació i que, de la forma que sigui, el seu equip pugui competir en una categoria «que ens hem guanyat a la gespa».

Sobre l'actitud del Sants al camp de l'Espanyol, Pablo Pedro González lamenta que «un equip que s'ho està jugant tot i no va veure cap cartolina, sabien què estava passant...». Es mostra molt desconfiat per l'actitud dels dos equips i, a més, critica la decisió de la Federació de deixar amb una sanció econòmica el succeït. «200 euros de multa a l'Espanyol –a banda de la pèrdua dels tres punts– és pràcticament un premi per descendir a la Floresta». «Alguns equips de Barcelona també sabien què estava passant, és una autèntica vergonya», sentencia González.

tracking