Diari Més

Raúl Agné renovarà automàticament si el Nàstic ascendeix a Segona Divisió A

És una de les clàusules que van signar ambdues parts i que condiciona la continuïtat del tècnic amb el fet de complir l'objectiu fixat

Raúl Agné, durant la seva etapa al Córdoba, últim equip que ha entrenat abans de fitxar pel Nàstic.

Raúl Agné, durant la seva etapa al Córdoba, últim equip que ha entrenat abans de fitxar pel Nàstic.Diario de Córdoba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné va signar com a entrenador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona fins al 30 de juny del 2021, però aquest contracte es pot allargar, de forma automàtica, una campanya més.

I és que el flamant tècnic grana veurà ampliada la seva vinculació com a entrenador grana una temporada més si aconsegueix l'objectiu d'ascendir l'equip a la Segona Divisió A. Aquesta clàusula es va signar per les dues bandes i és l'1+1 que va anunciar el club grana quan va comunicar qui seria el tècnic que rellevaria a Toni Seligrat a la banqueta del Nou Estadi.

No és la primera vegada que el Nàstic utilitza aquesta fórmula a l'hora de contractar als entrenadors. Sense anar més lluny, aquesta clàusula en forma de renovació automàtica també estava present en el contracte de l'últim tècnic grana, Toni Seligrat. Si el Nàstic pujava a la categoria de plata del futbol espanyol, el valencià continuava a la banqueta grana. Si no es produïa aquesta situació, l'entrenador no tenia cap mena de continuïtat automàtica.

Tot i la més que notable temporada realitzada per Toni Seligrat, i Joma, el seu preparador físic, el Nàstic va decidir fer un canvi de rumb. Josep Maria Andreu, president grana, sempre va posar en valor públicament el treball realitzat per Seligrat, però la forma com va acabar la temporada, en forma de golejada a Eivissa (4-0) i el fet de no haver pogut disputar el play-off van ser determinants pel relleu a la banqueta.

Una gran notícia

Que Raúl Agné sigui l'entrenador del Nàstic després de l'estiu del 2022 serà una molt bona notícia per als socis i aficionats ja que, possiblement, serà perquè la temporada ha anat acompanyada d'un ascens de categoria. També existiria la possibilitat de renovar-lo sense pujar a Segona Divisió A, però aquesta circumstància dependria sempre del fet que les dues parts tornessin a seure i es posessin d'acord.

Encara és molt aviat per poder parlar de què passarà d'aquí a dotze mesos, però el club vol tenir lligat al seu tècnic en el cas que la meta fixada s'aconsegueixi i que no marxi unilateralment, com, per exemple, ha succeït amb el cas de Fausto Tienza, un jugador que comptava per al Nàstic, però que ha marxat a Racing de Santander trencant el contracte que tenia signat per una temporada més. En no pujar a Segona A, el futbolista podia deixar el Nàstic abans del 30 de juny, i així ho va acabar fent.

tracking