Diari Més

Jordi Garcia: «Hem d'estar molt forts mentalment, amb les idees clares»

L'entrenador del Reus Deportiu, preparat pel debut a la Copa del Reis, divendres contra el Girona

Jordi Garcia, a la banqueta del Palau d'Esports.

Jordi Garcia: «Hem d'estar molt forts mentalment, amb les idees clares»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu ja ho té tot preparat per intentar embutxacar-se la Copa del Rei d'Hoquei Patins. Els de la capital del Baix Camp s'enfrontaran al Girona Hoquei Club divendres, a partir de la una del migdia, en el partit corresponent als quarts de final. En cas de passar de ronda, les semifinals es jugarien dissabte i, la gran final, diumenge, sempre a La Corunya, seu designada per la Federació per a la disputa del campionat.

Jordi Garcia, entrenador dels roig-i-negres, es mostra molt il·lusionat per aquesta cita, ja que «hi arribem, com tots els equips, amb moltes ganes». El fet de jugar la Copa durant el mes de juny no és gens habitual, però el coronavirus ha marcat aquesta circumstància, com moltes altres en les dues últimes campanyes, que han estat molt atípiques tant en el món de l'esport com en la societat en general. En aquest sentit, Garcia apunta que «és una situació estranya pel tram de la temporada que és» i que, a més, «s'està acumulant la calor amb el cansament de tants mesos competint».

Els jugadors arriben amb molts quilòmetres a aquest tram de curs, però aquest factor no ha de ser un impediment per a poder intentar aixecar l'únic títol de la temporada, després d'haver finalitzat quarts a l'OK Lliga i de no haver arribat al tram final de la Champions League. «El cansament l'hem de tenir molt present i hem d'imaginar què pot ser jugar tres partits en tres dies. Ho hem de tenir present, però tenim il·lusió», opina l'entrenador dels reusencs, qui, sobre el rival, deixa ben clar que «el Girona és un equip molt difícil, tàcticament molt ben treballat i que estic convençut que ens plantejarà diferents situacions, amb poc a perdre i molt a guanyar».

Les claus per poder tornar exitosos del viatge a terres gallegues passen, segons Garcia, per «estar forts mentalment, tenir les idees molt clares». A més, deixa clar que únicament pensen en el partit de demà, mai més lluny. «No hem preparat res més enllà del partit contra el Girona, ja que en un torneig d'aquestes característiques, el més important és el pròxim partit que tens, ja que si no el guanyem, ens enviaran cap a casa», sentencia.

Les dues primeres eliminatòries de quarts de final es disputaran al llarg del dia d'avui. CH Caldes-CE Lleida a la una del migdia i Deportivo Liceo-CP Voltregà a tres quarts de nou de la nit. Divendres, a banda del partit dels reusencs, està previst un Barça-CE Noia, a tres quarts de nou, per tancar les eliminatòries de quarts de final.

tracking