Diari Més

Nuria Caballero, de l'Atletisme Tarragona, campiona de Catalunya de salt d'alçada

En 4oo metres tanques, Andrea Trapé va aconseguir el bronze

Bernat Rocamora amb Nuria Caballero.

Nuria Caballero, de l'Atletisme Tarragona, campiona de Catalunya de salt d'alçadaCA Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nuria Caballero es va proclamar campiona de Catalunya absoluta en salt d'alçada amb una marca d'1,68 metres durant en Campionat català disputat a Igualada i en el qual van prendre part 14 atletes del CA Tarragona. L'atleta cambrilenca també havia aconseguit plaça per participar en el salt de llargada, però a causa d'unes molèsties físiques no va competir.

En els 400 metres tanques, Andrea Trapé es va penjar el bronze amb una marca de 1'02”44. En la mateixa final, Claudia Mir va finalitzar sisena amb una marca de 1'05”37.

Mireia López va ser quarta en els 100 metres tanques amb una marca de 14,37 segons, el que suposa una nova millor marca de la temporada per l'atleta tarragonina. En el llançament de pes, Marina Tibau va ser cinquena amb una marca de 10,61 metres.

Jan Sans i Bàrbara Pintado van ser sisens en 100 metres llisos i llançament de disc respectivament. Sans va aturar el cronòmetre en els 11,04 segons, tot i patir molèsties físiques durant la cursa. D'altra banda, Pintado va fer un millor llançament de 35,55 metres, el que suposa una nova millor marca personal per l'atleta tarragonina.

Maria Falcó va participar en el salt d'alçada on va finalitzar en vuitena posició amb una marca de 1,53 metres. Aleix Lago, Joana Domingo i Júlia Suárez van ser novens en 800 metres llisos, llançament de disc i 5000 metres marxa respectivament. Lago, va aturar el cronòmetre en1'53”87 el que suposa una nova millor marca personal, rècord del club i mínima per participar en el Campionat d'Espanya Sub20. Domingo va fer un millor llançament de 32,80 metres i Júlia Suárez va fer una marca de 25'30”67.

Xavier Ros va finalitzar desè en els 1500 metres llisos amb una marca de 4'00”52. Sira Bo i Carla González van prendre part de la final de 3000 metres obstacles finalitzant desena i onzena respectivament. Bo va aturar el cronòmetre en11'52”31 i González va fer una marca de 12'11”53 rebaixant en un segon la seva antiga millor marca personal.

Ferran Tortosa amb Andrea Trapé.

Nuria Caballero, de l'Atletisme Tarragona, campiona de Catalunya de salt d'alçadaCA Tarragona

tracking