Diari Més

Els grups de la Primera RFEF se separaran per est-oest

El Nàstic jugarà la pròxima temporada contra andalusos, murcians, valencians, manxecs, madrilenys, balears, catalans i l'Andorra

Així queden els dos grups.

Els grups de la Primera RFEF se separaran per est-oestDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va anunciar aquest com queden enquadrats els dos grups de la Primera RFEF, categoria que neix la pròxima temporada i en la qual hi participarà el Gimnàstic de Tarragona.

Els grana van quedar emparellats en el grup número dos amb andalusos, murcians, valencians, manxecs, madrilenys, balears, catalans i l'Andorra, pel que la divisió s'ha fet est-oest i no nord-sud, com s'havia parlat inicialment.

Els equips que mesuraran forces amb els grana són Sevilla Atlético, Betis Deportivo, Linares Deportivo, Atlético Sanluqueño, San Fernando, Algeciras i Linense (andalusos); Andorra; UCAM Murcia (murcià); Alcoyano, Villarreal B i Castellón (valencians); Albacete (manxec); Real Madrid Castilla (madrileny); Atlético Baleares (balear); i els catalans Cornellà, Barcelona B, Sabadell i Llagostera.

D'aquesta manera, el club grana haurà de competir amb un dels equips madrilenys que competiran a la Primera RFEF, ja que els tres restants (Rayo Majadahonda, DUX Internacional de Madrid i San Sebstián de los Reyes) ho faran en el grup 1.

Extremenys, castellans, càntabres, asturians, gallecs, bascos i de La Rioja acompanyaran a aquests madrilenys en un grup que, en principi, no sembla tan temible com el del Nàstic. Ara bé, parlar de grups forts o més assequibles mai és sinònim d'ascensos de categoria i, per a mostra, aquesta mateixa temporada, quan ningú del subgrup català va assolir la meta de pujar a la categoria de plata del futbol espanyol.

A banda de la duresa que representen molts rivals del Nàstic, com l'Andorra, l'Alcoyano, l'Albacete, el Castellón o el Sabadell (els darrers tres descendits de Segona A), el segon grup destaca per una peculiaritat. Fins a cinc filials tindrà al davant el Nàstic, un tipus d'equips que no acostumen a agradar a l'hora d'enfrontar-s'hi, perquè juguen amb l'avantatge que, per a ells, el pressupost no acostuma a suposar cap problema. Els millors jugadors joves sempre hi juguen i, en una temporada com la que arriba, això és un gran avantatge.

tracking