Diari Més

Ultimàtum a Carlos Albarrán: o renova ja o el Nàstic buscarà altres opcions

El lateral fa dies que té sobre la taula una proposta per perllongar el seu contracte i a l'entitat se li està acabant la paciència

Carlos Albarrán, durant el Gimnàstic de Tarragona-Andorra de la temporada recentment finalitzada.

Ultimàtum a Carlos Albarrán: o renova ja o el Nàstic buscarà altres opcionsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va per feina. Ja ha decidit que Raúl Agné serà l'entrenador de la pròxima temporada i ara toca el torn dels jugadors que compondran la seva plantilla.

Aquest passat dimecres es va conèixer que Fausto Tienza trencava el seu vincle amb el club tarragoní i ahir el Racing de Santander va confirmar el seu fitxatge de forma oficial. Dues temporades amb un salari que supera al del Nàstic en un 50% han convençut al futbolista, que s'havia convertit en un ídol a Tarragona i que es va acomiadar per carta mitjançant Twitter.

Una altra de les «patates calentes» és la renovació de Carlos Abarrán. En aquest sentit, el club va per feina i el cas del lateral dret se solucionarà en les pròximes hores. Albarrán acaba contracte aquest 30 de juny i fa dies que té la proposta de renovació sobre la taula.

El futbolista vol quedar-se i ja ha manifestat en diverses ocasions al club que es troba molt a gust a Tarragona. Ara bé, d'aquí, fins a firmar un contracte, sempre pot haver-hi algun contratemps i, de moment, no s'ha produït l'esmentada signatura.

La paciència del club grana no és infinita i, per aquest motiu, si no hi ha una resposta afirmativa per part del barceloní en les pròximes hores, el Nàstic tancarà el cas Albarrán i anirà a la cerca i captura d'un altre lateral dret.

Albarrán té 27 anys i està en la plena maduresa esportiva. Aquesta temporada, per a ell, ha estat molt estranya. Ha anat, clarament, de menys a més i ha passat a ser un futbolista castigat per expulsions i errades a un jugador determinant en accions ofensives que han acabat en gol dels grana.

En total, ha disputat 22 enfrontaments, 17 d'ells complets, sumant 1.906 minuts. Va ser expulsat del terreny de joc en veure la targeta vermella fins en tres ocasions.

Guillem Jaime

A mitjan temporada, el Nàstic va prendre la determinació de fitxar un altre lateral dret, per oferir competència al badaloní. Va aconseguir la cessió de Guillem Jaime, el qual va passar desapercebut a Tarragona. Toni Seligrat, entrenador grana, va assegurar públicament que «Albarrán és el millor 2 de la categoria». Ho va assegurar abans de l'arribada de Jaime i quan més dubtes havien sorgit sobre el rendiment del lateral, el qual va anar millorant fins a confirmar-se com a indiscutible i deixar completament a l'ostracisme a un Guillem Jaime que mai va pensar que tindria tan poc protagonisme en la seva aventura a Tarragona.

Avui serà un dia clau en el futur d'un Albarrán que pot ser una de les pedres angulars del nou projecte o, per contra, un futbolista que marxa del Nàstic amb la notable xifra de 40 partits disputats amb la samarreta grana. Albarrán o el jugador que el substitueixi i Pol Domingo completaran el lateral dret del Gimnàstic de Tarragona de la pròxima temporada.

tracking