Diari Més

Raúl Agné serà l'entrenador del Nàstic de la pròxima temporada

El club ha pres la decisió que l'ex del Córdoba assumeixi les regnes de la banqueta i sigui l'encarregat d'intentar l'ascens a Segona

Raúl Agné, durant la seva etapa a Còrdova, en l'última aventura que va tenir com a entrenador.

Raúl Agné serà l'entrenador del Nàstic de la pròxima temporadaDiario de Córdoba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné serà l'entrenador del Gimnàstic de Tarragona de la pròxima temporada. El club grana ho ha decidit i, en les pròximes hores, es farà oficial aquesta nova, la més esperada pels aficionats.

El primer punt de l'ordre del dia en el Nàstic després de finalitzar la temporada estava clar: s'havia de tancar un entrenador que substituís Toni Seligrat. Ara, ja està fet. Després, tocaran les renovacions pendents, que encara n'hi ha alguna i, per finalitzar, en conjunció amb el tècnic, acabar de determinar les noves incorporacions.

El Nàstic ha trigat a decidir-se perquè no volia fer cap pas en fals. El Consell d'Administració està completament convençut que Raúl Agné és la persona que ha de comandar a l'equip cap a la Segona Divisió A. Valoren molt el fet que tingui una dilatada experiència a la Segona Divisió B i que, a més, hagi aconseguit un ascens a Segona A, que era una de les premisses del Consell i de la direcció esportiva a l'hora de contractar al nou inquilí de la banqueta.

Agné, d'aquesta manera, li guanya la partida a Ivan Ania, que era un altre dels entrenadors que tenia opcions i que, al final, s'ha quedat sense ser l'escollit pel Nàstic. Tot i això, ha tingut molta força i, fins al final, ha estat sobre la taula.

El de Mequinenza va començar la seva carrera professional al Girona, la temporada 2007-08. Llavors, va assolir un ascens a Segona A i, amb els gironins, va competir 37 enfrontaments. Després, va entrenar al Recreativo de Huelva i, a la 2010-11, va tornar a terres gironines, també a la categoria de plata del futbol espanyol.

Va durar temporada i mitja al conjunt català i, la 2012-13, va fitxar pel Cádiz, a meitats de temporada. També va entrenar al conjunt andalús la següent campanya, sempre a Segona B.

Va tornar a fer el salt a la segona categoria en importància del futbol espanyol a mitjan de la 2014-15 al Tenerife. Va dirigir a l'equip canari onze duels de la següent campanya. En la 2016-17 va entrenar mig curs al Zaragoza, abans de marxar a la Xina, per enrolar-se a les files del Nei Mongol Zhongyou FC. L'última aventura a les banquetes de l'aragonès va ser de la jornada 10 a la 28 de la temporada 2019-20. Des de llavors, ha estat a l'atur a la cerca d'una nova aventura que li arriba ara a Tarragona, amb l'ascens com a única meta.

tracking