Diari Més

Fausto Tienza, que tenia contracte fins al 2022, trenca amb el Nàstic i marxa al Racing per dues temporades

Li ofereixen una fitxa un 50% major i el migcampista va proposar que es quedava a Tarragona si el club la igualava

El migcampista en el duel de diumenge contra el Lleida.

Fausto Tienza també entra a l'infermeria granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fausto Tienza no seguirà al Gimnàstic de Tarragona. El centrecampista, que tenia contracte en vigor fins al 30 de juny del 2022, ha pres la determinació de marxar a buscar una nova aventura.

Ell sempre ha declarat que se sentia a gust a Tarragona i mai ha negat que la seva intenció era la de seguir aquí més temps, però ha decidit acceptar una oferta del Racing de Santander, que li ofereix dos anys de contracte amb un increment de la fitxa d'un 50% respecte al que percebia al Nàstic.

Cal recordar que Tienza, que estava cedit a Tarragona pel Panathinaikos grec, finalitzava amb els grecs aquest 30 de juny. El futbolista, però, va signar el passat estiu un contracte amb els tarragonins per a dues temporades, amb una de les fitxes més elevades de la plantilla. Existia una clàusula segons la qual el futbolista podia trencar el contracte abans del 30 de juny, i així ho ha fet.

El Racing ha estat el club que li ha fet aquesta oferta marejant, una entitat que té un deute reconegut d'uns 10 milions d'euros i que, la pròxima temporada, militarà a la Primera RFEF, igual que el Nàstic.

Tienza es va reunir amb el club grana dimarts i li va demanar que li igualés l'oferta, però el Nàstic li va recordar que ja havia signat un contracte i que era el que li mantindrien.

tracking