Diari Més

Setmana de decisions importants

El Nàstic voldria anunciar ja el nou entrenador, solucionar les renovacions pendents i intentar tancar algun fitxatge

Ivan Ania celebra l'ascens a Segona Divisió A amb el Racing de Santander.

Setmana de decisions importantsRacing de Santander

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les oficines de la Budellera no deixen de treure fum i, en els pròxims dies, hi ha d'haver novetats importants al Gimnàstic de Tarragona. La primera, i bàsica per encetar el nou projecte, és determinar qui ha de ser el relleu de Toni Seligrat a la banqueta.

Ara mateix, hi ha dues opcions i, tal com ha pogut conèixer aquest diari, entre aquestes dues sortirà l'entrenador grana. La primera és la que ja va avançar Diari Més, i que està molt ben encaminada. Es tracta de l'exjugador grana Ivan Ania, que fa dues temporades va ascendir al Racing de Santander a Segona Divisió A. La segona, un home que està portant molt en secret el club i que també té números per acabar a la banqueta. Enrere han quedat altres opcions que, per uns motius o d'altres, s'han quedat fora de la cursa.

Comptar ja amb el nom de l'entrenador que ha de capitanejar el pròxim projecte, en el qual l'objectiu torna a ser el de l'ascens a Segona Divisió A, ajudarà a donar certa estabilitat al club. L'entitat no està gens nerviosa, ja que sap que encara hi ha temps per a anunciar novetats.

De fet, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ja va detallar que fins a l'1 de juny no se sabria qui seria el nou inquilí de la banqueta. Ara bé, l'afició té ganes de conèixer notícies i, per aquest mateix motiu, qualsevol nova serà acollida per la parròquia com un nou incentiu per a creure en un projecte que es va quedar molt a prop de l'objectiu final amb Toni Seligrat, però que es va ensorrar amb una dolorosa derrota a Eivissa.

Els jugadors

Una vegada estigui lligat l'entrenador, arribarà el moment de les renovacions. Hi ha alguns jugadors que podrien continuar a Tarragona, com ara José Aurelio Suárez, Carlos Albarrán o Gerard Oliva i, d'altres, que ho tene més complicat, com Javier Ribelles o Joel.

Serà cosa de l'entrenador decidir-ho, conjuntament amb la direcció esportiva, que també té encaminades algunes contractacions i que, també sense pressa, vol deixar finiquitades com més aviat millor.

tracking