Diari Més

El juvenil A del Nàstic tancarà la temporada al Nou Estadi diumenge

Els socis podran accedir a les graderies

La plantilla del juvenil A del Gimnàstic de Tarragona al complet.

El juvenil A de Felip Ortiz tancarà la temporada al Nou Estadi diumengeNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juvenil A del Gimnàstic de Tarragona, equip entrenat per Felip Ortiz, posarà el punt final aquest diumenge a la gran temporada realitzada a la categoria Juvenil Divisió d'Honor.

Ho farà d'una forma molt especial, ja que, per acomiadar aquest curs històric per l'entitat, el Nou Estadi serà l'escenari del duel que tancarà el campionat. Serà, en part, en homenatge a la campanya realitzada pels jugadors i, també, perquè els socis de l'entitat tinguin un premi, tot i que humil, a la seva paciència per la situació generada per la covid. Els grana s'enfrontaran al RCD Espanyol a partir de les dotze del migdia.

I és que tots els socis nastiquers que ho desitgin podran presenciar en directe el duel del juvenil A. Per assistir-hi cal recollir prèviament, a partir d'avui i fins al divendres, l'entrada amb un seient numerat a les oficines del Nou Estadi.

Seguint les indicacions del Procicat, motivades per la pandèmia, serà necessari presentar el DNI, NIE o passaport i signar el document d'autoresponsabilitat en el moment de la recollida. L'estadi obrirà les portes a les onze del matí i l'horari d'oficines del club és de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda i de quatre a set.

Cal recordar que els de Felip Ortiz van finalitzar la primera fase de competició regular com a líders amb 36 punts, amb un bagatge d'11 victòries, 3 empats i només 4 derrotes.

En aquesta segona fase, on s'enfronten davant els millors equips de Catalunya, Aragó i Balears, els grana estan situats a la cinquena posició del grup 3C, empatats amb el Girona FC a la quarta posició, quan resta només un partit per finalitzar el curs esportiu.

tracking