Diari Més

Pol Prats fa mèrits per poder gaudir d'una nova oportunitat al Nàstic

L'extrem va marcar dos gols amb l'Olot a Oriola sortint des de la banqueta i, tot i que no és indiscutible, participa gairebé sempre

Pol Prats, durant l'Olot-Llagostera de la present temporada, duel en el qual l'ebrenc va jugar gairebé tot el partit.

Pol Prats fa mèrits per poder gaudir d'una nova oportunitat al NàsticGERARD SÁEZ/UE OLOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pol Prats no es cansa de treballar per tal de complir el seu somni. L'extrem ebrenc del Gimnàstic de Tarragona, cedit a l'Olot des del gener fins a la finalització de la temporada, està donant tot el que té al conjunt de la Garrotxa per tal de tornar a terres tarragonines i poder triomfar.

Prats, que el pròxim dimarts farà 22 anys, ha estat tota la vida al Nàstic a excepció d'aquest parèntesi a Olot i poder vestir la samarreta del primer equip grana sent un home important és la meta que sempre s'ha marcat.

L'extrem va marxar de Tarragona en el darrer dia de mercat d'hivern. El fet que l'operació de Guillem Jaime es convertís en una possibilitat real va provocar que el Nàstic necessités una sortida, i va marxar Prats. El futbolista, tot i no tenir minuts, comptava per a Toni Seligrat, però es va haver de triar i, finalment, es va decidir apostar pel jugador del Castellón, per tal de doblar la demarcació de lateral dret. La participació de Guillem Jaime va ser testimonial i ha tornat al club valencià, on encara li resten dues campanyes més de contracte.

Prats ha tingut minuts a Olot, concretament 480. Ara bé, ell esperava poder participar una mica més, per tornar a Tarragona i posar les coses molt difícils a l'entrenador que arribi per seure a la banqueta grana.

El partit en el qual ha tingut més incidència Prats des de la seva arribada al conjunt gironí va ser, precisament, el de la setmana passada. Els olotins van visitar l'Orihuela i van guanyar 1-3, duel en el qual Prats va anotar dues dianes, determinants per poder sumar els tres punts. Ara bé, l'extrem propietat del Nàstic va sortir des de la banqueta i va disputar 23 minuts, acumulant la sisena suplència consecutiva.

Dels catorze partits que Pol Prats ha jugat amb la samarreta de l'Olot, en cinc ha estat com a titular. Mai ha completat els 90 minuts i, el partit en el qual va tenir més presència a la gespa va ser en la victòria de l'Olot contra el Llagostera.

tracking