Diari Més

El Nàstic haurà de filar prim amb els 15 futbolistes no sub-23 que podrà tenir

La reglamentació de la nova temporada implica que els equips comptaran amb menys jugadors amb edats superiors als 23 anys

Fran Miranda, durant una jugada de l'Ibiza-Nàstic que va servir per tancar la temporada dels tarragonins.

El Nàstic haurà de filar prim amb els 15 futbolistes no sub-23 que podrà tenirNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona haurà de filar prim de cara a la pròxima temporada. L'equip tarragoní, igual que tota la resta de conjunts que militaran a la nova Primera RFEF, haurà de comptar amb tan sols 15 jugadors sub-23. Això significa dues coses. Que el club no podrà equivocar-se en els futbolistes majors de 23 anys i que, a més, tampoc tindrà marge d'error en els joves, els anomenats sub-23 i que, temporada rere temporada, s'encarreguen de completar plantilles més que ambicioses.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va deixar entreveure la setmana passada que els clubs estaven lluitant perquè aquesta xifra de quinze jugadors no sub-23 en els equips de la tercera categoria en importància del futbol espanyol es pogués incrementar. Ara bé, tal com ha pogut conèixer aquest diari, l'esmentada circumstància no es produirà. Per tant, la xifra pensada inicialment serà la que s'ha imposat.

Tenir en plantilla a quinze jugadors no menors de 23 anys significa encertar-la molt. És així perquè, per posar l'exemple del Nàstic, gairebé la majoria de futbolistes que continuen són no sub-23. Pol Ballesteros, Javi Bonilla, Marc Trilles, Alex Quintanilla, Joan Oriol, Fran Miranda, Fran Carbia, Francesc Fullana, Pedro Martín i Lupu són els futbolistes grana amb contracte en vigor. Són deu jugadors que, en el cas de no marxar ningú, tan sols deixarien tres fitxes lliures no sub-23. Tenint en compte que les renovacions de José Aurelio Suárez, Carlos Albarrán i Gerard Oliva, entre d'altres, estan a l'aire, significa que si qualsevol d'aquests jugadors acabés renovant, les possibilitats de fitxar futbolistes dels anomenats «veterans» es reduiria sensiblement.

Sergi Parés, màxim responsable esportiu grana, no pot fallar a l'hora de concretar quins jugadors no joves han de completar la pròxima plantilla.

tracking