Diari Més

El World Padel Tour aterra a Reus

Durant dos anys a partir del 2022, el Pavelló Olímpic serà aturada de la màxima competició a nivell mundial

D'esquerra a dreta, Pep Cuerba, Noemí Llauradó, Carles Pellicer, Ari Sánchez i Luis Torres, durant la presentació.

El World Padel Tour aterra a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bo i millor del pàdel aterra a la capital del Baix Camp. I és que Reus acollirà durant dos anys una de les proves del World Padel Tour, la cita per excel·lència d'aquesta modalitat a nivell mundial. Ari Sánchez és molta Ari Sánchez i Reus ha aprofitat la seva impressionant trajectòria i el seu moment actual per portar a la ciutat un esdeveniment que arrossega masses i que, any a any, va guanyant en afició i en notorietat.

Durant el mes de març del pròxim 2022 Reus serà l'escenari, doncs, de l'Estrella Damm Reus Costa Daurada Open del circuit World pàdel Tour, cita que es repetirà l'any 2023, sempre al Pavelló Olímpic Municipal.

Que Reus acollirà aquesta cita es va explicar aquest dimarts, al Pavelló Olímpic Municipal, en un acte que va comptar amb de totes aquelles persones que faran possible que el municipi es converteixi en la capital mundial del pàdel durant uns dies i la mateixa Ari Sánchez.

Luis Torres, director de Seus del World Padel Tour, es va mostrar molt satisfet per aterrar a la capital del Baix Camp i va posar en relleu que «Reus i la Costa Duarada es convertiran en l'epicentre del pàdel mundial durant dos anys». «Això significa uns dos milions d'euros de retorn de forma directa, ja que tots els serveis de la zona en sortiran beneficiats», va afegir, durant una presentació en la qual un vídeo va mostrar la força que està cobrant el pàdel en els últims anys. «A una ciutat el que li interessa és vendre esport, que aparegui als telenotícies per coses boniques», va sentenciar.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va puntualitzar que «col·laborarem amb aquesta cita a través del nostre patronat, és un esdeveniment que ha de servir per reactivar l'economia de la nostra demarcació». Llauradó també va posar en valor la força que té Reus en l'esport, posant èmfasi en la figura d'Ari Sánchez. Reus ha vist créixer molts esportistes des de la base i que han acabat a l'elit, com l'Ari Sánchez, una jugadora de pàdel reusenca d'alt nivell, la referent de l'esport femení», va dir.

Carles Pellicer, alcalde de Reus, va cloure l'acte tot mostrant el seu orgull pel fet que la seva ciutat pugui ser escenari d'un esdeveniment de tant de nivell. «Reus ha mantingut sempre una forta vinculació amb el món de l'esport i compta amb diversos tresors, com la seva societat civil, els seus clubs esportius o els esportistes de base», va recordar el batlle, tot personalitzant en «l'ambaixadora de la ciutat al món», com ho és Ari Sánchez.

«Reus s'incorpora l'any vinent com a seu en el Circuit del World Pádel Tour, això vol dir que, durant vuit dies, els grans esportistes del món portaran a Reus el millor pàdel del món», va felicitar-se Carles Pellicer, qui va posar també en valor el Pavelló Olímpic, que «donarà visibilitat esportiva a una modalitat esportiva molt present a la ciutat». De fet, «és la segona disciplina esportiva més practicada a l'Estat», va recordar, tot assegurant que «aquesta és una gran oportunitat i Reus no la pot deixar passar».

La presentació del World Padel Tour.

El World Padel Tour aterra a ReusVicente M. Izquierdo

tracking