Diari Més

Els equips de la base del Nàstic entrenaran al Nou Estadi

Podran exercitar-se allí on juguen els seus ídols

Els joves, exercitant-se al Nou Estadi.

Els equips de la base del Nàstic entrenaran al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha volgut fer un reconeixement a tots els equips que componen el futbol formatiu de la present temporada 2020-21. Aquesta setmana i també la vinent, els trenta equips s'exercitaran com a mínim un cop per setmana sobre la gespa del Nou Estadi. D'aquesta manera, tots els joves de la pedrera grana podran complir el somni de jugar allí on ho fan els seus ídols. En el cas d'aquesta temporada, ho han fet a Segona Divisió B.

Aquest dilluns, el juvenil A i el juvenil B han estat els primers a inaugurar aquesta quinzena d'entrenaments del futbol base per deixar pas al Genuine i als benjamins A, B i D, en la sessió de dos quarts de sis de la tarda, tots ells compartint el terreny de joc on habitualment entrena i juga els seus partits com a local el primer equip grana.

Aquesta iniciativa de l'entitat, un cop finalitzada la temporada esportiva del primer equip, pretén que els més de 500 nens i nenes que defensen l'escut del Nàstic tinguin l'oportunitat de jugar a futbol a la mateixa gespa on ho fan els Fausto Tienza, Gerard Oliva, Alex Quintanilla o Pol Ballesteros.

Les sessions programades es realitzaran fins al divendres 28 de maig i es repartiran entre les tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres, en les franges horàries compreses entre les quatre de la tarda i les deu de la nit.

tracking