Diari Més

El desenllaç de LaLiga Santander s'avança al dissabte

A les 18.00 h es disputaran els dos partits on es decidirà el campió

Jugadors del Atlético de Madrid celebrant el gol de Suérez que els donava la victòria aquest diumenge.

El desenllaç de LaLiga Santander s'avança al dissabteEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El títol de la LaLiga Santander es decidirà dissabte que ve, 22 de maig, a partir de les 18 hores, en els partits Valladolid-Atlético de Madrid i Real Madrid-Vila-real, d'acord amb els horaris oficials anunciats aquest dilluns.

La trentavuitena i última jornada del campionat espanyol començarà el divendres amb el Levante-Cádiz (21.00 hores), però tots els partits amb alguna cosa en joc han estat assignats al dissabte, a les 18.00 hores.

A més dels dos partits en els quals es decideix el títol, el programa de dissabte inclou els encontres Celta-Betis, Eibar-Barcelona, Huesca-Valencia, Osasuna-Real Sociedad i Elche-Athletic.

Per a tancar la jornada, el diumenge es jugaran els partits Granada-Getafe (18.30) i Sevilla-Alabès (21.00).

L'entrenador del Villareal, Unai Emery, havia sol·licitat reiteradament que el partit contra el Real Madrid es jugués el dissabte a fi que el seu equip tingués un dia més per a preparar la final de la Lliga Europa contra el Manchester United, que es juga dimecres vinent a Gdansk (Polònia).

«La prioritat és que arribem bé a aquest final de Lliga, ho entenc, però crec que si és possible haurien de donar-nos l'opció d'arribar millor a una final europea en la qual defensarem al futbol espanyol», va explicar Emery aquest diumenge.

tracking