Diari Més

L'Ibiza passa a la final del 'play-off' i el Barça B i l'Andorra queden eliminats

El filial blaugrana va perdre en la ronda de penals i els andorrans van acabar amb dos expulsats

Així ha quedat la primera ronda del 'play-off'.

L'Ibiza passa a la final del 'play-off' i el Barça B i l'Andorra queden eliminatsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El play-off en el qual podria haver participat el Nàstic si hagués empatat a Eivissa va començar aquest cap de setmana a terres extremenyes. En els partits a vida o mort, vuit equips van passar a la ronda final i altres vuit van quedar eliminats.

Entre els conjunts que es jugaran l'ascens en la ronda definitiva hi serà precisament l'Ibiza-Eivissa, que va empatar ahir sense gols davant del Real Madrid Castilla, però que va guanyar l'eliminatòria per haver quedat en una millor posició en el seu subgrup.

En l'altra cara de la moneda apareixen dos vells coneguts del Nàstic, dos conjunts del subgrup català. El Barcelona B va caure eliminat aquest diumenge en els penals contra l'UCAM Murcia després d'empatar (2-2) a la finalització dels 120 minuts. Van arribar als penals perquè tots dos van ser segons en el seu respectiu subgrup i, per tant, s'havia d'arribar a les penes màximes. Dissabte, un Andorra que va acabar amb dos jugadors menys per expulsió, va perdre davant de la Real Sociedad B (2-1) i, per tant, tampoc podrà optar a pujar.

Els altres cinc equips que jugaran aquest cap de setmana la ronda final del play-off seran l'Algeciras, que va guanyar 1-3 al San Sebastián de los Reyes; el Burgos (1-0 contra el Calahorra), l'Amorebieta (1-2 davant del Linares); l'Athletic Club B (2-1 contra el Celta B); i el Badajoz (2-0 davant del Zamora).

tracking