Diari Més

El Nàstic compta actualment amb tretze jugadors amb contracte en vigor

Deu han finalitzat contracte i dos més tornen als seus clubs d'origen, tot i que d'aquests dotze algun podria continuar a Tarragona

Així estan els contractes dels jugadors del Nàstic.

El Nàstic compta actualment amb dotze jugadors amb contracte en vigorDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada s'ha acabat. Les llàgrimes, els laments i les males sensacions s'han de començar a aparcar per començar a pensar en el futur. Aquest dimecres, el president del club grana, Josep Maria Andreu, va acomiadar la temporada, fent un bon balanç en general, però destacant el final nefast a Eivissa (4-0), que va suposar la no classificació pel play-off d'ascens a Segona Divisió A i, per tant, la classificació per jugar a Primera RFEF.

Tal com va explicar el màxim mandatari del club, fins al juny no hi haurà nou entrenador, encara que «gran part de la feina amb la plantilla ja està feta». Andreu va realitzar aquesta afirmació perquè fins a tretze futbolistes de la temporada recentment finalitzada tenen contracte en vigor i, per tant, el gruix de la plantilla està assegurat.

Ara bé, el futbol no són matemàtiques i tenir tretze futbolistes amb contracte no significa que tots ells formin part del futur del Nàstic. Poden aparèixer ofertes i els mateixos jugadors decidir marxar o també pot succeir que el club no compti amb ells per algun motiu o els hagi de traspassar o rescindir. Però el fet és que una dotzena de futbolistes són el punt de partida per al nou entrenador que vingui per substituir Toni Seligrat.

Dels futbolistes amb contracte en vigor, Pol Ballesteros és qui el té més extens. Després de la seva renovació (va ser el primer a perllongar la seva vinculació amb el Nàstic enguany), l'extrem haurà de quedar-se a Tarragona fins al 30 de juny del 2024. El club confia plenament en ell i s'ha volgut assegurar el seu futur, perquè no hagi de marxar lliure si explota, com ha succeït amb Brugui, que jugarà al Levante de Primera Divisió la pròxima temporada.

Dos jugadors encara tenen dos anys més de contracte a Tarragona. Es tracta de Javi Bonilla i de Pol Domingo. Ambdós són pilars per al Nàstic i la pròxima campanya es presumeixen com a fonamentals, vingui l'entrenador que vingui.

Deu amb un any més

Fins a deu futbolistes més tenen un any més de contracte. Es tracta del porter Gonzi, dels defensors Marc Trilles, Alex Quintanilla i Joan Oriol; dels centrecampistes Fran Miranda i Francesc Fullana; i dels atacants Fran Carbia, Pedro Martín, Pol Prats i Lupu.

Si són tretze els futbolistes amb contracte amb el Nàstic, dotze són els que el finalitzen aquest 30 de juny. Entre ells, però, n'hi ha alguns que tenen números de seguir a Tarragona la pròxima campanya. El que més interès té el club a poder contractar és Fausto Tienza, qui acaba la cessió al Nàstic, torna al Panathinaikos grec i allí també acaba vinculació. Per tant, està lliure per negociar amb els grana, els quals el volen sí o sí. Ara bé, Andreu va deixar clar que casos que estan a l'aire, com ho és el cas de Tienza, es decidirien en comunió amb el nou entrenador.

Albarrán té ofertes i negocia

També està en negociacions amb el Nàstic Carlos Albarrán. La seva renovació s'ha frenat i, a més, hi ha un parell d'equips que han mostrat molt interès en la seva contractació. Ara mateix, tot està aturat en relació al lateral dret i les dues parts es donaran uns dies per comprovar com es desenvolupen els fets.

José Aurelio Suárez tenia un any més de contracte si el Nàstic ascendia a Segona A. L'objectiu no s'ha complert, però la seva continuïtat no està descartada, encara que sempre dependrà del nou entrenador i del fet que el jugador no tingui cap proposta per jugar a Segona A. Si tot va a favor, no hi ha motius pels quals no s'hagi de quedar més anys a Tarragona. Gerard Oliva és un altre cas semblant. És un dels capitans de l'equip i està pendent que el Nàstic li expliqui les seves intencions amb ell.

No segueixen

Jesús Rueda no seguirà a Tarragona, Jaime torna al Castellón i Ribelles podria fitxar per un equip de Primera RFEF de Madrid. Brugui ja ha dit adéu, Prudhomme, Amang i Joel s'hauran de buscar equip si no hi ha cap canvi de darrera hora i Feras no tornarà a trepitjar el Nou Estadi.

tracking