Diari Més

La Junta del Nàstic decidirà avui el futur de Toni Seligrat a la banqueta

La idea del Consell d'Administració és la de no renovar a l'entrenador i de buscar-ne un de nou per tornar a intentar l'ascens

Toni Seligrat, a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona durant el partit disputat a la Ciutat Esportiva de Villarreal.

La Junta del Nàstic decidirà avui el futur de Toni Seligrat a la banquetaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d'Administració del Gimnàstic de Tarragona es reunirà avui per tal de decidir el futur de Toni Seligrat a la banqueta grana. El tècnic finalitza contracte aquest 30 de juny i tenia una clàusula de renovació automàtica en cas d'ascens a Segona Divisió A, situació que no s'ha acabat produint.

Ara mateix, les probabilitats que el Nàstic ofereixi la renovació a l'entrenador són mínimes, ja que el cop a Eivissa en forma de golejada (4-0) ha estat dur. El fet de no haver arribat a disputar al play-off d'ascens serà determinant a l'hora de prendre una decisió que, tot sembla indicar, serà la del relleu a la banqueta.

El final del Nàstic aquesta temporada ha estat cruel. Després d'una primera fase excel·lent, l'equip va finalitzar en primera posició del subgrup 3A. Va fer suficients punts com per a tenir cert marge de cara a la segona fase, en la qual va haver de creuar-se amb Ibiza, Alcoyano i Villarreal B. Ara bé, la primera volta d'aquesta segona fase no va ser l'esperada. Sengles empats contra castellonencs i valencians i una derrota a casa davant dels eivissencs van situar als tarragonins en una situació complicada.

Van remuntar el vol els de Toni Seligrat guanyant a Villarreal i a l'Alcoyano, al Nou Estadi, però era necessari un punt per poder accedir a la fase final, la que decideix els ascensos a Segona Divisió A. No es va acabar assolint i el Nàstic, aquest passat diumenge dia 9 de maig, va abaixar oficialment el teló a la temporada 2020-21.

Sergi Parés

Si el futur de Seligrat pinta molt malament al Nàstic, el que sembla que no perilla és el de Sergi Parés. El director esportiu del Nàstic té contracte en vigor, fins al 30 de juny del 2022, i el club li donarà una última oportunitat. La continuïtat de Parés es posarà sobre la taula, com s'acostuma a fer després de les decepcions amb tots els alts càrrecs esportius, però ara la idea és la de no fer cap moviment més a banda del de l'entrenador.

Aquesta tarda, el Consell parlarà i, molt probablement, prendrà decisions. Ara mateix, encara estan paint una derrota molt dolorosa que ha acabat amb el somni que molts nastiquers perseguien.

tracking