Diari Més

Brugui apunta al Levante de Primera Divisió

L'atacant no va poder complir el somni de pujar amb el Nàstic a Segona A i ara buscarà seguir creixent com a futbolista

Brugui, durant l'Ibiza-Nàstic.

Brugui apunta al Levante de Primera DivisióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Brugui dirà adéu al Gimnàstic de Tarragona sense haver complert el seu somni de pujar a l'equip a Segona Divisió A. Acabada la temporada, l'extrem ha finalitzat el seu contracte i les grans prestacions que ha ofert en les últimes temporades han aixecat l'interès de diversos clubs de l'elit del futbol espanyol.

El que té més a prop la seva contractació és el Levante, de la Primera Divisió, que estaria a punt de concretar la seva arribada, que es podria tancar en els pròxims dies.

Paco López, entrenador de l'equip granota, està enamorat d'un futbolista que va arribar sense fer soroll al CF Pobla de Mafumet i que, a poc a poc, ha anat escalant fins a convertir-se en un referent al primer equip del Nàstic.

Amb el seu fitxatge pel Levante, Brugui compliria un altre dels seus somnis, que és el de jugar a la màxima categoria del futbol espanyol. El futbolista, que sempre s'ha deixat la vida al Nàstic, va tenir èpoques complicades, però sempre va apostar per triomfar a Tarragona, com així ha acabat estant.

Primer, amb una sortida fallida a l'Extremadura quan no tenia minuts i, després, amb un estiu, el de fa dues temporades, en el qual gairebé es queda sense fitxa i va acabar sent el referent.

tracking