Diari Més

Un detingut en un incident amb aficionats després del descens a Segona RFEF del Numancia

Portaven bats de beisbol

La Policia Nacional ha hagut d'intervenir en la sortida dels jugadors.

Un detingut en un incident amb aficionats després del descens a Segona RFEF del Numancia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge a un jove de 23 anys com a suposat autor d'un delicte de resistència, desobediència i atemptat contra agents de l'autoritat, en un incident registrat després del partit en Els Ocellets entre el Numància i l'Esportiu de la Corunya.

Segons ha informat en un comunicat la Subdelegació del Govern a la província, els fets han ocorregut a les 15.00 hores, després de la disputa del partit de futbol - la trobada suposarà el descens de l'equip sorià a la quarta categoria del futbol espanyol-.

Un grup d'aficionatsnumantinosha increpat als jugadors de l'equip sorià en els limítrofs del camp municipal dels Ocellets quan l'abandonaven amb els seus cotxes particulars.

En aquests moments no hi ha hagut cap problema perquè la Policia Nacional ha obert un passadís perquè poguessin sortir, però uns minuts després, al costat de l'aparcament del vell camp dels Ocellets, un grup de quatre persones afins a un dels futbolistesnumantinosha intentat enfrontar-se als aficionats.

El detingut, una d'aquestes quatre persones, s'ha dirigit al grup amb un bat de beisbol fent cas omís dels requeriments policials.

En intentar parar la possible agressió, un agent ha sofert una lesió en un dit per la qual ha hagut de rebre assistència mèdica.

La Subdelegació del Govern a la província ha assenyalat que, quan conclogui la instrucció de les diligències, el detingut serà posat a disposició judicial.

tracking