Diari Més

Toni Seligrat: «Demano perdó, és l'únic partit en el qual no hem competit»

L'entrenador del Nàstic va reconèixer després de la dura derrota que «no hem estat a l'alçada del partit»

Toni Seligrat aplaudeix als seus jugadors.

Toni Seligrat: «El que hem de fer és gaudir tots d'aquest equip»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador grana, va mostrar-se molt decebut per com ha finalitzat la temporada. «Vull demanar perdó», va dir el tècnic, tot valorant sobre la derrota contra l'Ibiza que «l'únic que ha passat és que hi ha hagut un equip que ha estat molt superior a l'altre». És més, segons el valencià, «és l'únic partit en el qual l'equip no ha competit com fa sempre».

«No hem estat a l'alçada del partit», va reiterar Seligrat, qui va avisar que «hem d'anar una mica amb compte a l'hora de fer reflexions».

El seu futur «és el que menys m'importa», ja que, segons el seu parer, «sóc la figura menys important del que ha passat avui». El tècnic no creu que hagi fracassat, ja que «tan sols podré fracassar quan no ho doni tot de la meva part». «Si un fracàs d'un entrenador és pujar a la Pro i quedar-te fora del play-off en l'últim partit...», va insistir un Seligrat que va posar èmfasi en el fet que «estem tots molt dolguts». No va trobar explicacions al succeït, ja que «si aquest partit me l'expliquen, no me'l crec, és difícil d'entendre», va sentenciar Toni Seligrat.

tracking