Diari Més

Final humiliant (4-0)

El pitjor Nàstic de la temporada tanca la 2020-21 sense 'play-off' i amb una cruel golejada en un partit en el qual els de Seligrat no van estar a l'alçada

El Nàstic busca l'empat.

Segon gol de Davo: el Nàstic s'allunya del 'play-off'Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona havia de sortir a guanyar. L'empat també valia. Però els de ToniSeligratvan tornar a casa amb una humiliant golejada (4-0) per acomiadar la temporada. L'Andorra, tot i que patint, va guanyar a Alcoi (2-3) i, per tant, el club tarragoní va posar punt final després d'un partit per a oblidar, en el qual mai va semblar que els grana s'hi juguessin la vida. El Nàstic, per tant, no estarà entre els setze que podran intentar l'ascens a Segona A.

ToniSeligratva decidir apostar per JoséAurelioSuárez sota pals i per una defensa en la qual no hi havia Marc Trilles, ja que l'eix el vancompondrePol Domingo i JesúsRueda. El partidàs de l'ex del Lleida contra l'Alcoyanono va servir per repetir titularitat, però és que el final de temporada de Pol Domingo està sent per aemmarcar. En el lateral dret va tornarCarlosAlbarráni, a l'esquerre, hi va continuar Joan Oriol. També va recuperar la titularitat, després de complir sanció,FaustoTienza, amb l'incombustibleFranMiranda i amb un Fullana que li ha guanyat la partida definitivament aJaviBonilla.Brugui, Gerard Oliva iCarbia, les referències a dalt.

L'únic que no li valia al Nàstic era perdre i que l'Andorra guanyés, que és el que va acabar passant. Doncs bé, precisament aquest és el guió que es va començar a escriure des de l'inici de la jornada, i el que es va acabar confirmant.

Els primers minuts van servir per a veure unCarbiamolt intens en la pressió. El davanter estava en totes i es va erigir en l'home amb més perill per part dels tarragonins. Si a la seva entrega habitual se li suma el fet que el tarragoní té l'espina clavada de no haver pogut triomfar a Eivissa, apareix un futbolista que sempre representa una molèstia per als rivals.

Dinou minuts van haver de passar per poder veure el primer xut. No va ser entre els tres pals, peròCiriova deixar clar que, tot i que l'Ibizaho tenia tot fet, els locals jugaven amb la intenció de deixar el triomf a casa. Tret de la insistència deCarbiai d'alguna acció puntual deBrugui, el Nàstic es va mostrar inofensiu en atac. Fullana no era el Fullana dels darrers partits, Miranda va haver de veure una groga per tallar una contra massa aviat iTienzatampoc trobava el camí.

A poc a poc, l'Ibizaes va anar fentgran gràcies, en part, a les bones internades del lateralFranGrimaper banda dreta. En el 22', una centrada del defensor va acabar amb rematada deCirio, molt desviada. Però, a la següent, en el 27', va arribar el gol dels eivissencs. Va ser en una passada en profunditat que va trencar i descol·locar completament als dos centrals del Nàstic, situació que va aprofitarDavoper emportar-se-la, driblar JoséAurelioSuárez i marcar. Els fantasmes començaven a sortir i més tenint en compte que a l'Andorra li començaven a anar les coses bé a Alcoi.

Abans del gol dels andorrans, però, el Nàstic en va tenir dues. Una, en el 31', amb un xut de Joan Oriol que elmetaGermánva enviar a córner i, una altra, que podria haver canviat el signe del duel. El col·legiat va decidir no assenyalar un penal força clar deGermánaFranCarbia. El punta va rebre una empenta, insuficient per al valenciàSergioEscricheGuzmán.

El segon

No va poder començar pitjor la segona meitat per al conjunt tarragoní, que mai es va sentir a gust. L'Ibiza, sense capmenade pressió, era superior en totes les facetes i al Nàstic no li sortia absolutament res. Una barreja de nervis, incapacitat de llegir el partit i de no trobar el moment adequat per atacar el marc rival van provocar el segon gol dels locals. Una entrega d'Oliva que es va quedar curta i a la qual nova arribarAlbarránva propiciar la cursa per banda delrecent ingressatal terreny de jocJaviVázquez, qui la va posar cap aDavo. Sol com un mussol, la va posar al pal llarg de Suárez, on el porter mai va poder arribar.

Amb el 2-0 i l'Andorra ja golejant a ElCollao,Seligratva decidir moure la banqueta, donant entrada a PedroMartíni aJaviBonilla, per Gerard Oliva iFranMiranda, respectivament. S'acabava el temps, però tampoc feia la sensació que el Nàstic tingués excessiva pressa.Bruguiva anar millorant amb el pas del duel i va decidir erigir-se l'home més perillós a dalt. Ara bé, el centre del camp no funcionava.

El partit no es va convertir en l'atac i gol que reclamava la situació.Seligratva tornar a sacsejar l'equip i va treure del terreny de jocBruguiiCarbiaper donar entrada a PolBallesterosi aThomasAmang. La davantera era completament nova respecte a la que va iniciar el duel. Eren necessaris dos gols i, per tant, feia falta pólvora. Potser hauria estat una bona opció, per les circumstàncies del duel, treure algun futbolista d'una demarcació més endarrerida, per començar a anar a la desesperada.

Ballesteros, en una bona acció per l'esquerra, va servir a Fullana, qui va disparar i es va trobar amb un defensor en el 70'. El mateix Fullana, quatre minuts després, va tornar a intentar-ho, sense sort. L'únic que animava la cosa eren els gols de l'Alcoyano. 2-3 a falta d'un quart d'hora. Una diana dels alacantins contra l'Andorra ajudava a complir amb l'objectiu del Nàstic. Era l'únic que podia donar esperances als tarragonins, que, per compte propi, no trobaven el camí.

Seguia el Nàstic mostrant una inoperància que mai havia fet acte de presència aquesta temporada. Res en atac, tot i que els efectius grana estaven en àrea contrària. Va ser per això perquè va arribar el tercer gol, en un contraatac en el qual es van quedar tres jugadors locals contraTienza.Rodado, a plaer, va tancar la golejada i va acabar d'humiliar a un Nàstic que no va estara l'alçada.

FITXA TÈCNICA

Ibiza-Eivissa. Germán Parreño, Fran Grima, Rubén (Batanero, 81'), David Goldar, Morillas, Sergio Cirio (Javi Vázquez, 50'), Pardo, Javi Pérez (Sibo, 67'), Davo (Kike López, 67'), Ekain (Orozco, 81') i Rodado. Gimnàstic. José Aurelio Suárez, Carlos Albarrán, Jesús Rueda, Pol Domingo, Joan Oriol, Fran Miranda (Javi Bonilla, 54'), Francesc Fullana, Fausto Tienza, Brugui (Pol Ballesteros, 64'), Gerard Oliva (Pedro Martín, 54') i Fran Carbia (Thomas Amang, 64'). Gols. 1-0, Davo (27'); 2-0, Davo (54'); 3-0, Rodado (85'); 4-0, Javi Vázquez (89'). Àrbitre. Sergio Escriche Guzmán (Valencià). Va mostrar la targeta groga al local Sibo; i als visitants Fran Miranda i Jesús Rueda. Incidències. L'Estadi Municipal de Can Misses va acollir a uns 1.000 espectadors.

tracking