Diari Més

Seligrat: «Quant més hi ha en joc, més m'agraden aquests partits»

El Nàstic només necessita un punt per poder jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió A

Toni Seligrat passeja per l'Estadi Municipal de Badalona.

Seligrat: «Era un partit d''X' i ha estat de '2'»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona, ha valorat el partit de diumenge contra l'Eivissa que el pot classificar per jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió A. El Nàstic només necessita un punt per aconseguir-ho. «Hem fet les coses tan bé que depenem de nosaltres mateixos», ha assegurat Seligrat.

El club grana ho té tot encaminat per tal de poder passar a les eliminatòries, ja que inclús un empat els serveix. El tècnic assegura que l'equip ha estat entrenant amb normalitat aquesta setmana, tot i tenir el final de la segona fase a tocar.

De cara a diumenge, Toni Seligrat ha assegurat que l'equip haurà de sortir a la gespa «amb un punt més de concentració perquè ens juguem més que mai».

Tot i que el rival no té res en joc, l'entrenador grana sap que s'enfronta a un Eivissa difícil, el qual intentará que el Nàstic no tingui opcions. Per a l'entrenador«quant més hi ha en joc, més m'agraden aquests partits», ha afegit. Seligrat espera comptar amb tothom per al partit a Eivissa el diumenge a les 12 hores.

tracking