Diari Més

Salou i Valls inicien el camí cap al somni de la LEB Plata aquest cap de setmana

Els vallencs rebran al Mataró dissabte a les 18.10 hores i, diumenge, Mollet-Salou a les 18.05 h

Un moment del Salou-Es Castell d'aquesta temporada.

Salou i Valls inicien el camí cap al somni de la LEB Plata aquest cap de setmanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos equips tarragonins aspiren a l'ascens a una LEB Plata que ha perdut a la pista el Club Bàsquet Tarragona. Els de Berni Álvarez van caure en el play-out contra el CB Zentro i van dir adéu a la tercera categoria del bàsquet a nivell nacional.

El Club Bàsquet Salou i el Club Bàsquet Valls inicien aquesta setmana el camí cap al play-off, amb dues cites que es podrien catalogar de finals. Els vallencs jugaran dissabte, quan passin deu minuts de les sis de la tarda. Ho faran a casa, al Pavelló Joana Ballart, en una cita en la qual tindran com a rival al Mataró. Els vallencs arriben a aquesta cita després de ser els millors del seu subgrup, mentre que els barcelonins van ser segons en el subgrup en el qual van competir durant la lliga regular.

Pel que fa al CB Salou, el seu moment arribarà diumenge. Serà quan passin cinc minuts de les sis de la tarda el moment en el qual iniciaran el seu partit a la pista del Mollet. El rival dels de la capital de la Costa Daurada és un equip temible, invicte en el seu subgrup, però la il·lusió dels salouencs enguany està tombant a molts rivals.

tracking