Diari Més

L'Ibiza apostarà pels menys habituals contra un Nàstic que sí s'hi juga la vida

L'espectacular campanya realitzada ha assegurat als eivissencs la primera plaça del subgrup 3C i, per tant, avantatge en el 'play-off'

El col·legiat del Nàstic-Ibiza mostra una targeta durant el partit d'anada al Nou Estadi, que va acabar amb triomf visitant (0-1).

L'Ibiza apostarà pels menys habituals contra un Nàstic que sí s'hi juga la vidaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fase final prèvia al play-off d'ascens a Segona Divisió A posa el seu punt final aquest cap de setmana. Els equips candidats a pujar a la categoria de plata del futbol espanyol i que encara tenen opcions d'aconseguir-ho, tenen al seu davant l'últim tren, pel que hauran de posar tota la carn a la graella.

Un dels equips que està en aquesta situació és el Gimnàstic de Tarragona. L'espectacular temporada realitzada per part dels de Toni Seligrat els ha portat a l'última jornada de la segona fase a estar a un únic punt de disputar la fase eliminatòria, que es disputarà a terres extremenyes a partir de la setmana vinent. El rival al qual s'hauran d'enfrontar els grana és l'Ibiza-Eivissa, un conjunt que sembla indestructible tenint en compte com ha anat la temporada, però que també ha de ser vulnerable, com tots els equips. El Nàstic buscarà atacar-lo pels seus punts febles per a, com a mínim, sumar el punt que necessita per tenir el bitllet cap a Extremadura.

«Per a puntuar a Eivissa, has d'anar a guanyar». Aquesta és la frase que va pronunciar Toni Seligrat després de la victòria del passat diumenge contra l'Alcoyano (1-0) i que va repetir Javi Bonilla aquest dimecres. Anar a empatar és molt perillós ja que, en moltes ocasions, acabes perdent. Aquest és el sentiment que hi ha actualment en el vestidor d'un Nàstic que està ple de moral i que té ganes de seguir el seu camí cap a la Segona Divisió A.

L'onze que utilitzarà l'Ibiza és tota una incògnita. Tenint en compte que no tan sols s'ha assegurat la classificació pel play-off, sinó que també és, matemàticament, primer classificat del seu subgrup, el seu entrenador, Juan Carlos Carcedo, no arriscarà amb els jugadors que més pugui necessitar durant la fase final.

Una plantilla molt àmplia

Ara bé, els eivissencs compten amb una plantilla molt àmplia. Futbolistes com Javi Lara o Castel, dos dels millors en la derrota dels tarragonins contra l'Ibiza al Nou Estadi, podrien descansar. Altres jugadors com ara el veterà extrem Sergio Cirio cobrarien protagonisme, encara que no està clar a dia d'avui quina serà l'aposta de Carcedo. L'exgrana David Goldar ha estat indiscutible al llarg de la temporada i també podria descansar.

Pel que fa al Nàstic, Seligrat comptarà amb tots els jugadors de la seva plantilla. Alex Quintanilla i Pedro Martín arribaran amb pinces, per diversos motius. El primer va començar a entrenar aquesta setmana, després d'haver superat el coronavirus, mentre que el segon, amb una lesió muscular, no està per jugar els 90 minuts. Pel que fa a la resta, tornaran a l'onze titular Carlos Albarrán, en el lateral dret, i Fausto Tienza a la medul·lar, amb què Seligrat comptarà amb tots els seus guerrers.

tracking