Diari Més

Esports

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja passarà per Tarragona

El mes de juliol farà parada a Tarragona, Cunit i Cambrils

Molta calor i molta emoció sobre la sorra

Galeria: El volei platja als JocsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propers dies 3 i 4 de juliol la platja de l'Arrabassada de Tarragona acollirà el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que organitza la Federació Catalana de Voleibol. El torneig, que comença aquest cap de setmana 8 i 9 de maig a Barcelona i recorrerà la costa catalana, compta a la ciutat amb el suport de la Conselleria d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona.

La competició s'allargarà fins a finals del mes d'agost amb la celebració de vuit proves i la gran final, que coronarà els nous campions de Catalunya de vòlei platja. Després de les dues primeres proves a les instal·lacions fixes de vòlei platja del CM Tennis Vall d'Hebron, la competició sortirà a recórrer la costa catalana. El mes de juny passarà per Vilanova i la Geltrú i Torredembarra. El mes de juliol farà parada a Tarragona, Cunit i Cambrils. Finalment, a l'agost es disputarà l'última prova puntuable a Empuriabrava, per deixar pas el 28 i 29 d'agost a la gran final, que tindrà lloc a la platja del Pont del Petroli de Badalona.

Com els darrers anys, el circuit comptarà amb la presència del canal Esport3 de Televisió de Catalunya, que emetrà les finals de cada una de les seus per les quals passa el campionat, així com les grans finals de Badalona. També se seguirà treballant en la campanya 'Estiu saludable' per promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant els participants i espectadors de la importància de tenir cura d'un mateix i de l'entorn.

tracking