Diari Més

Laporta obre la porta a què el Barça pugui jugar a Montjuïc

Seria mentre al Camp Nou s'estiguessin fent reformes

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, reunits.

Laporta obre la porta a què el Barça pugui jugar a MontjuïcFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, per a tractar petits canvis en el projecte delEspaiBarça, segons ha informat l'entitat blaugrana.

Ha estat la primera trobada institucional entreColaui Laporta des que aquest va ser elegit president del Barcelona el passat 7 de març. L'objectiu és poder iniciar les obres en breu, la qual cosa requerirà realitzar algunes adaptacions al projecte original.

Prèviament a aquesta reunió, els representants del Barcelona, encapçalats pel mateix Laporta, la presidenta de l'àrea institucional, Elena Fort; el directiu responsable delEspaiBarça, JordiLlauradó; i el conseller delegat entrant, FerranReverter; s'han reunit, en el SalóConsolatde la Mar, ambJanetSanz, segona tinenta d'alcalde responsable d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat.

Al costat de Sanz, han estat presents la gerent d'urbanisme, Laia Grau; el cap de gabinet de la tinenta d'alcalde, MarcRius; i l'assessor de la tinenta d'alcalde, RogerClot.

En aquesta trobada, l'FC Barcelona ha expressat a l'Ajuntament la voluntat d'impulsar una sèrie de petits canvis arquitectònics en el projecte, que contempla la reforma del Camp Nou i el seu entorn, per a fer-ho més sostenible i tecnològic.

Els representants de l'entitat blaugrana han argumentat que, després d'anys amb el projecte parat, aquest ha quedat obsolet i que les millores que es volen concretar podrien encarir una mica més l'obra.

En aquest context, el club ha demanat al consistori barceloní accelerar els permisos que es requeriran per a un projecte que fa anys ja hauria d'haver estat en marxa.

Sobre aquests aspectes, «totes dues parts han mostrat un enteniment absolut per tractar-se no sols d'un projecte del FC Barcelona, sinó de la ciutat», ha explicat el Barça.

En la trobada també s'ha tractat la possibilitat que el primer equip de futbol blaugrana pugui ocupar les instal·lacions esportives de la muntanya deMontjuïcdurant algun període en el qual el Camp Nou requereixi que no hi hagi públic.

La idea en la qual treballa el club és que mentre s'executi l'obra, l'estadi no perdi mai una capacitat per a uns 80.000 seients.

No obstant això, sí s'ha recordat que, durant un curt període de temps, el Camp Nou no podrà acollir partits ni espectadors, la qual cosa obligarà l'entitat a buscar provisionalment una nova casa, i aquesta serà, molt probablement, elEstadiOlímpicLluís Companys.

Neteja
tracking