Diari Més

L'Ibiza-Nàstic només es podrà veure a les webs d''Esport3' i d''IB3'

El canal de televisió balear oferirà l'UD Poblense-Melilla i 'Esport3' ha anunciat el Villarreal B-Barcelona B, tot i que farà desconnexions amb Ibiza

Fausto Tienza, durant el partit d'anada entre el Nàstic i l'Ibiza-Eivissa.

L'Ibiza-Nàstic només es podrà veure per l''streaming' d''IB3'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats del Gimnàstic de Tarragona tenen dues vies per veure el partit sencer que aquest diumenge disputaran els seus. El conjunt grana mesurarà forces, a partir de les dotze del migdia, contra la UD Ibiza-Eivissa, en un partit que arrencarà a les dotze.

Una de les opcions és enllaçar amb el portal web d'Esport3. La Televisió de Catalunya oferirà el partit íntegre, però no pel seu canal de televisió, sinó via internet. També podrà seguir el duel via streaming per IB3, en un enllaç que es podrà buscar a la pàgina web de la televisió balear.

Via internet és l'única manera de poder seguir de forma íntegra l'evolució de l'equip de Toni Seligrat, ja que IB3, a la televisió, oferirà l'UD Poblense-Melilla, també de la Segona Divisió B.

Pel que fa a Esport3, de la Televisió de Catalunya, la cadena ha anunciat que emetrà el Villarreal B-Barcelona B, un altre dels partits del subgrup 3C de la Segona Divisió B. El filial blaugrana s'hi juga la segona plaça, encara que ja està classificat matemàticament per disputar el play-off d'ascens.

Desconnexions

Ara bé, Esport3 també realitzarà desconnexions amb el partit entre eivissencs i tarragonins, de forma que es podran veure parts del duel per televisió, encara que, per poder visualitzar-lo íntegre, internet serà l'única manera.

L'únic equip que li pot prendre aquesta segona plaça del subgrup, precisament, és un Nàstic que necessita o bé un punt per certificar el pas a l'esmentat play-off, o tres i que el Barça B no en sumi cap per acabar segon del seu subgrup.

tracking