Diari Més

Seligrat podrà comptar amb tota la plantilla per a la «final» d'Eivissa

Alex Quintanilla ja ha donat negatiu en la prova del covid i el central, tot i que no té ritme competitiu, també viatjarà a les Illes

Alex Quintanilla, que ja pot tornar a entrenar després d'haver superat la covid, durant el Nàstic-Badalona d'aquesta temporada.

Seligrat podrà comptar amb tota la plantilla per a la «final» d'EivissaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots estan preparats per a la batalla. El Gimnàstic de Tarragona mesurarà forces aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, contra l'Ibiza-Eivissa en el partit més important de la temporada, ja que li pot donar a l'equip grana la classificació per disputar el play-off d'ascens a Segona Divisió A.

De cara al duel, Toni Seligrat està d'enhorabona, ja que podrà comptar amb tots els seus efectius. No hi ha, ara mateix, cap baixa de cara a la cita que decidirà si els tarragonins queden a dos partits d'ascendir a la categoria de plata del futbol espanyol.

Alex Quintanilla, que s'ha perdut les últimes cites per culpa del coronavirus, torna a estar disponible. El seu positiu, fins en dues ocasions (és un fet habitual en la gent que dona positiu que en la segona prova continuï sent-ho) no el va deixar estar en els dos darrers triomfs dels tarragonins en les dues últimes cites. Des de la seva desaparició, ha fet acte de presència un Jesús Rueda que, després de dos grans partits, s'ha consolidat a l'eix de la defensa.

També tornaran a estar disponibles per a l'entrenador dos homes que van veure el partit contra l'Alcoyano des de la graderia perquè estaven sancionats. Es tracta de Carlos Albarrán i de Fausto Tienza. Tant el lateral dret com el centrecampista seran, si no passa res, de la partida contra els eivissencs. Quintanilla ja ho té més complicat, ja que el central no té ritme competitiu, fa més de dues setmanes que no s'exercita amb la resta de companys. Per tant, com que Albarrán tornarà al lateral dret, Rueda, Pol Domingo i Marc Trilles es disputaran les dues posicions de l'eix de la rereguarda. Previsiblement, Rueda apunta a ser un dels dos titulars i l'altra posició se la disputaran l'ex del Lleida i el polivalent defensor de la Pobla de Montornès.

Per altra banda, també està previst que torni a la llista Pedro Martín. El davanter, que va caure lesionat després de marcar el gol que va donar el triomf al Nàstic a la Ciutat Esportiva de Villarreal, podria estar disponible per jugar alguns minuts a Eivissa. El club va informar la passada setmana que l'andalús patia una lesió fibril·lar al quàdriceps dret i, sense donar terminis, ja es va sobreentendre que no podria arribar a temps per jugar contra l'Alcoyano. Ara bé, un fet diferent serà si no pot jugar contra l'Ibiza, ja que el cos tècnic confia plenament que pugui fer-ho, ja que aquest tipus de lesió no implica un temps de recuperació superior als deu dies. Els entrenaments d'aquesta setmana, però, seran determinants per conèixer la seva evolució i la seva disponibilitat.

tracking