Diari Més

Un punt a Eivissa serà suficient per complir l'objectiu del Nàstic

Els grans resultats dels tarragonins durant les dues primeres fases deixen a un sospir l'objectiu dels de Toni Seligrat

Brugui, durant el Villarreal B-Nàstic.

Brugui arriba als 60 partits amb el Nàstic i Bonilla, als 50Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té a un únic pas el seu objectiu final. El conjunt de Toni Seligrat està a un punt de ser equip de play-off, de convertir-se en un dels setze equips que disputaran l'ascens a Segona Divisió A.

Els bons resultats de l'equip grana han motivat que pugui dependre d'ell mateix pel que fa a l'objectiu desitjat. La gran primera fase de l'equip tarragoní va provocar que, en aquesta segona fase, la meta es pugui apropar molt més.

El coeficient de punts és el que mana ara i, el del Nàstic, és 1,72. Aquesta estadística es calcula dividint els punts aconseguits pels partits jugats. Així, per sobre dels grana tan sols hi ha l'Ibiza-Eivissa, amb 2,13, i el Barcelona B, amb 1,84.

Per sota dels grana apareix l'Andorra, amb un coeficient d'1,64 i com a únic equip que pot atrapar als de Toni Seligrat. Ara bé, el futur del Nàstic, el decidirà el mateix Nàstic.

Guanyant a Eivissa el pròxim diumenge, el Nàstic és equip de play-off. Empatant, també. Ara bé, no sumant cap punt, el Nàstic no depèn d'ell mateix per a aconseguir el seu objectiu. Si el Nàstic no suma cap punt contra els illencs, tan sols aconseguiria el pas a la següent fase si l'Andorra no derrotés a l'Alc0yano, en l'últim partit de la temporada.

El conjunt tarragoní sap que la seva vida esportiva passa per aconseguir un bon resultat a Eivissa que li pugui servir per poder continuar aspirant a l'ascens a la categoria de plata. Després d'una gran primera fase i d'una segona part del campionat més que decent, els de Seligrat tenen ben clar que tres partits els poden canviar la vida. I és que guanyant (o empatant) a Eivissa i sumant el triomf en els dos partits de la fase final, el conjunt tarragoní es proclamarà equip de Segona Divisió A.

tracking