Diari Més

El Club Petanca Salou posa en marxa la primera escola a nivell català

Les classes, que són de de caràcter gratuït, van començar el passat 20 d'abril

El Club Petanca Salou.

El Club Petanca Salou posa en marxa la primera escola a nivell catalàAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Petanca Salou ha posat en marxa una Escola de Petanca. Es tracta d'un projecte innovador, ja que és la primera Escola de Petanca a Catalunya i una de les pioneres, també, a nivell nacional.

Les classes van començar el passat 20 d'abril, en horari de tres quarts de cinc a sis de la tarda, i són totalment gratuïtes. Actualment, compten amb dotze participants, però el club preveu arribar a fins a 20 persones, durant aquest any 2021. També disposen de tres monitors, i cal dir que un d'ells està realitzant el curs de tècnic nacional.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va mostrar la seva satisfacció per «haver aconseguit impulsar aquesta innovadora idea, un fet que ens converteix en un municipi pioner en tot el territori català». També va assegurar que «és una molt bona iniciativa per apropar els infants a la petanca i donar-los a conèixer, en profunditat, des de ben petits, aquesta pràctica esportiva».

El regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, va dir que «amb aquesta escola l'entitat podrà seguir creixent, com ho ha estat fent, en els darrers anys».

tracking