Diari Més

Ple absolut al Nou Estadi

Les 1.000 localitats disponibles es van omplir en l'útima cita a Tarragona de la present temporada

Els aficionats del Nàstic.

Ple absolut al Nou EstadiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No va faltar-hi ningú. Un miler d'entrades hi havia disponibles per als aficionats del Gimnàstic de Tarragona, i un miler eren els espectadors que, segons les xifres oficials del club, van assistir a la cita. Era el dia més gran de la temporada, i l'afició va respondre.

El duel d'ahir es va disputar en una hora estranya per a l'aficionat tarragoní. Arrencar un partit a un quart de vuit no és gens habitual, però l'ambient va ser immillorable. Abans del partit, molts aficionats ja esperaven als seus a les afores del camp i, durant el duel, la comunió afició-equip va ser màxima, com la dels dies més grans.

Cal recordar que el d'ahir va ser l'últim partit al Nou Estadi durant la temporada 2020-21, ja que la segona fase acaba la pròxima setmana a Eivissa i el play-off d'ascens es disputarà a terres extremenyes.

El coronavirus ha impedit que, enguany, tots els socis i aficionats del Nàstic hagin pogut gaudir de l'equip tant com haurien volgut, però, almenys, els que ho han pogut fer han tingut la sensació que han participat d'un any guanyador, en el qual el Nàstic només té a la ment pujar a Segona Divisió B per si, en el cas que la situació amb el coronavirus es normalitza, puguin animar als seus ja com a equip professional.

tracking